Sportlovslyx

Packa pulkan och varma kläder, vi håller tummarna för ett snöigt sportlov på FågelbroHus på Värmdö. Glöm vardagen och checka in hos oss, vi har planerat för grillning på terrassen, naturbingo, biljardspel, bad i vår varma utomhuskälla, en god 2-rättersmiddag för stora och små och massa annat skoj!

Fira sportlovet tillsammans med hela familjen hos oss på Fågelbrohus. Förutom att vi som alltid har biljardbordet, sällskapspelen och pingisbordet redo så håller vi tummarna för ett riktigt snöigt och härligt sportlov. Så packa pulkan, skridskorna och de varma kläderna så njuter vi av naturen och det härliga vädret hos oss.

Incheckning startar kl 14.00 men redan kl 12.00 tänder vi grillen på terrassen, här bjuds det på naturbingo och serveras goda hamburgare. Efter incheckning så kan ni fortsätta njuta av våra vackra utemiljöer, nyttja er tid i badet och på relaxen eller så myser ni vidare inomhus. Bland krispiga varma lakan på hotellrummet, eller för lite spel i våra stora salar eller varför inte utmana mamma och pappa i lite biljard.

Visste ni att vi bor granne med både en golfbana och ett stall? Ta med barnen och slå några bollar på ranchen eller varför inte få testa på ridning eller sköta om en häst några timmar? Är ni nyfikna på att boka in detta, så kontaktar ni vår reception direkt info@fagelbrohus.se

Till kvällen serveras en 2-rättersmeny anpassad för både stora och små med förrätt och varmrätt. Givetvis har vi en liten dessertmeny för den som är sugen på något sött efter maten Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé. Kvalitetstid med familjen när det är som allra bäst!

I detta hotellpaket ingår:

 • Övernattning
 • 2-rättersmiddag, förrätt & varmrätt – Boka middagstid här>>
 • Incheckning från 14.00 / Utcheckning kl 11.00
 • Frukostbuffé
 • Utomhuspool & relaxavdelning för hela familjen, boka er tid via: info@fagelbrohus.se
 • Utomhus Bingo vid lunchgrillningen på terassen, 12.00-15.00.
  Lunch till självkostnadspris för hela familjen på plats.
  Hamburgare & måltidsdryck: 150 kr/vuxen, 100 kr/barn
  Boka din lunch i förhand här>>
 • Aktiviteter som pingisbord, biljard, tipsrunda, sällskapspel och filmrum

Viktigt: Ni måste boka er tid för spa/relax samt middag innan ankomst via info@fagelbrohus.se

Barntider på spa under sportlovsveckan: 
Måndag – torsdag 09.00-21.00
Fredag – söndag 09.00-15.00

Pris

Från 3 490 Kr för två vuxna + ett barn
Från 2 190 Kr för en vuxen + ett barn

Boka

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller med ankomst måndag till lördag under v.9 2021, i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Avbokning görs genom att kontakta hotellet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer