Sportlovslyx

Packa pulkan och varma kläder, vi håller tummarna för ett snöigt sportlov på Fågelbrohus på Värmdö. Snö eller inte – Njut av kvalitetstid med familjen med biljardspel, pyssel, pingis, sällskapsspel, bad i vår varma utomhuskälla, en god 2-rättersmiddag för stora och små och massa annat skoj!

Fira sportlovet tillsammans med hela familjen hos oss på Fågelbrohus. Förutom att vi som alltid har biljardbordet, sällskapspelen och pingisbordet redo så håller vi tummarna för ett riktigt snöigt och härligt sportlov. Så packa pulkan, skridskorna och de varma kläderna så njuter vi av naturen och det härliga vädret hos oss.

När ni kryper ned i vår varma utomhuspool bjuds det på både läsk och snacks, men låt hela vår härliga destination blir platsen för ert sportlovs-firande. Bland krispiga varma lakan på hotellrummet, eller för lite spel i våra stora salar eller varför inte utmana mamma och pappa i lite biljard.

Till kvällen serveras en 2-rättersmeny anpassad för både stora och små med varmrätt och dessert. Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé. Kvalitetstid med familjen när det är som allra bäst!

I sportlovslyx ingår

  • Övernattning
  • Pool & Relax + snacks och läsk vid poolavdelningen
  • Filmrum, biljardbord, pingisbord och sällskapsspel
  • Frukostbuffé
  • 2-rättersmiddag (varmrätt & dessert)

Pris

Från 2 940 Kr för två vuxna + ett barn
Från 2 395 Kr för en vuxen + ett barn

För att boka 2 vuxna 2 barn, kontakta bokningen@sabis.se

Erbjudandet är bokningbart

Vecka 9 onsdag, torsdag, fredag 2-4 mars.

Boka online


Villkor

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd
Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!