Till sidans huvudinnehåll

Gourmetpaket

Smakupplevelser på vår lantliga oas

Vårt gourmetpaket är dedikerat för dig som vill njuta av god mat och dryck! Här får du njuta av en vinprovning, trerättersmiddag, avkoppling i vår pool- och relaxavdelning, övernattning och frukostbuffé. 

Checka in på Fågelbrohus och njut av en gastronomisk upplevelse där goda smaker står i fokus! Tillsammans med vår vinleverantör Handpicked Wines har vi tagit fram en vinprovning där du på egen hand utforskar utvalda viner, välj mellan provning av röda eller vita viner. Därefter kan du sätta på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool- och relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Naturen som omger platsen skapar en känsla av lugn med sitt perfekta läge på vackra Värmdö. 


Till kvällen serveras en trerättersmiddag i vår restaurang, välj vad du önskar från vår á la carte meny. Sov sedan gott i krispiga lakan och vakna upp till vår populära frukostbuffé och nybryggt kaffe. 

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Vinflight med tillbehör
 • Entré till vår pool- och relaxavdelning
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Uppgradering av rum
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian

Vinflight

Vinprovning på egen hand 

Välj mellan att utforska röda eller vita viner på din provning.

Röda viner – Smakrikedom med olika nyanser
Den här vinflighten ger dig tillfälle att bli bekant med två röda nyanser från Italien och en från nordvästra USA. Här får du prova tre klassiska druvor som står bakom vinerna – nebbiolo, sangiovese och cabernet sauvignon.

Vita viner - Hantverk från tre adresser
I denna vinflight får du prova tre vita viner med olika ursprung och stildrag. Från det krispiga till det gyllene och fylliga. Gemensamt drag är omsorgsfulla producenter som bjuder på ett gott hantverk, från odling till produktion. Välkommen att besöka Österrike, Sydafrika och USA!

Spabehandlingar

Investera i dig själv med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Aktiviteter

En destination för den aktiva gästen

Fågelbrohus är ett aktivitets-mekka. Hotellet är beläget precis intill en av Sveriges finaste golfbanor, flera vandringsleder, ett stort stall och Stockholms vackra skärgård är endast en kort promenad bort. 

På plats på hotellet finns även möjlighet att spela padel, boule,
kubb, biljard och bada i vår uppvärmda utomhuskälla. 

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  26 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...

 • Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig färgpalett och i våra nyrenoverade Country Club Deluxe-rum med utvald design vilar du bekvämt i en mjuk dubbelsäng. I badrummen erbjuder vi Kerstin Florians exklusiva produkter och utanför fönstren blickar du ut över Fågelbrolandet och den natursköna omgivningen. Instagram bild
  44 instagram likes

  Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig ...

 • Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på helgen och checka in på Fågelbrohus en fredag! Sätt på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool & relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Kanske firar du veckan med något gott i glaset under en stund i vår uppvärmda utomshuskälla mitt bland grönskande natur. Instagram bild
  36 instagram likes

  Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på ...

 • Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där du bokar vårt paket Sommarharmoni. Ange koden SOMMAR för att ta del av erbjudandet, koden är giltig till och med 30/4. Instagram bild
  33 instagram likes

  Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där ...