Erbjudanden

Välkommen till Fågelbrohus med vacker naturskön miljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, ypperlig service, vackra samt bekväma rum. En fantastisk relaxavdelning, uppvärmd utomhuspool och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian finns att addera för dig som söker det lilla extra.

En trygg miljö
Vi följer noga Folkhälsomyndighetens föreskrifter och riktlinjer. Vi säkrar våra hygien och renlighetsrutiner samt erbjuder handsprit och skapar en trygg miljö för våra gäster. Kontakta oss på hotellet om du har frågor angående detta info@fagelbrohus.se

Incheckning kl 15.00 & utcheckning kl 11.00 

FågelbroHus Stay

Kom och njut av vackra Fågelbrolandet och allt vad vårt 4-stjärniga hotell har att erbjuda. Oavsett om du söker avkoppling eller aktivitet – låt oss ta hand om dig!

Boka

Spapaket

Njut av en skön spa-vistelse med en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Sportlovslyx

Njut av familjetid på vår naturnära oas. Aktiviteter och skoj utomhus för hela familjen under v.9!
Från 2 395 kr för vuxen + barn

Boka

Alla Hjärtans dag

Njut av varandra, bad i vår varma utomhuskälla & god mat! 11 – 14 februari.
Från 2 980 kr / par.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Golfpaket

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en riktigt trevlig golfupplevelse, veckans alla dagar.

Boka