Erbjudanden

Vacker naturskön miljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, ypperlig service, vackra och bekväma rum samt fri entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, vår varma utomhuspool och gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception. Vad mer kan du önska dig av en weekend?

Läs mer om hur våra rutiner för Covid-19.

Pga. de rådande restriktionerna erbjuder vi alla gäster tidig incheckning samt sen utcheckning. 
(Incheck kl 11.00 / Utcheck kl 13.00)

Sabis vänner hotellpaket

Kom ut och koppla av i vacker lantmiljö på FågelbroHus utanför Stockholm till Sabis Vänner-pris. 995 kr för 2 personer.

Boka

Weekend

Kom och njut av en weekend hos oss på FågelbroHus med middag, logi, frukost samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. (gäller med ankomst lördag)

Boka

Fredagsmys

Avrunda veckan med att komma på Fredagsmys hos oss på FågelbroHus! Här erbjuds möjlighet till aktiviteter av olika slag; ett fantastiskt gym, löpspår och relaxavdelning med tre olika bastur och utomhus pool.
Från 1 595kr/pers.

Boka

Spapaket

Njut av en skön spa-vistelse med en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Golfpaket Deluxe

För den mer inbitne golfaren! 2st 18-hålsrundor där du väljer mellan två högklassiga banor kryddat med lite extra guldkant på tillvaron. Från 2 795 kr.

Boka

Golf

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en golfupplevelse. Boka gärna en runda med våra golf-pros.

Boka

Fest & Bröllop

FågelbroHus är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med stora ytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Kick Off

Ordna en minnesvärd kick off för dina medarbetare! Här ingår en fartfylld tur med ribbåt, lyxiga tilltugg, middag, övernattning och frukost och fri transport.

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och sätt en liten guldkant på tillvaron. Mera lyx till lägre pris! I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag-torsdag.

Boka
Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer