Erbjudanden

Rogivande skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu och vanlig bastu, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend?

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Weekend

Kom och njut av en weekend hos oss på FågelbroHus med 4-rättersmiddag, logi, frukost samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. (gäller med ankomst lördag)

Boka

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss.

Boka

Spa weekend

Njut av en skön spa-vistelse med en 50 min lyxig spabehandling samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Spa vardagslyx

Lyxa till veckan! Kom och njut av en skön och avkopplande spa-vistelse på FågelbroHus. I paketet ingår 50 min spabehandling, 3-rättersmiddag, logi och frukost!

Boka

Sommarpaket

Bo på härliga Fågelbrolandet i sommar! I sommarpaketet ingår valfri rätt från barmenyn, övernattning i dubbelrum samt  frukostbuffé.

 

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och sätt en liten guldkant på tillvaron. Mera lyx till lägre pris! I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag-fredag.

Boka

Golf

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en golfupplevelse. Boka gärna en runda med våra golf-pros.

Boka

Golfpaket Deluxe

För den mer inbitne golfaren! 2st 18-hålsrundor där du väljer mellan två högklassiga banor kryddat med lite extra guldkant på tillvaron. Från 2 795 kr.

Boka

Kick Off

Ordna en minnesvärd kick off för dina medarbetare! Här ingår en fartfylld tur med ribbåt, lyxiga tilltugg, middag, övernattning och frukost och fri transport.

Boka

Fest & Bröllop

FågelbroHus är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med stora ytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer