Erbjudanden

Välkommen till Fågelbrohus med vacker naturskön miljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, ypperlig service, vackra samt bekväma rum. En fantastisk relaxavdelning, uppvärmd utomhuspool och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian finns att addera för dig som söker det lilla extra.

En trygg miljö
Vi följer noga Folkhälsomyndighetens föreskrifter och eventuella riktlinjer angående covidpass samt säkrar våra hygien och renlighetsrutiner. Vi fortsätter erbjuda handsprit och vi fortsätter skapa en trygg miljö för våra gäster. Kontakta oss på hotellet om du har frågor angående detta info@fagelbrohus.se

Incheckning kl 15.00 & utcheckning kl 11.00 

FågelbroHus Stay

Kom och njut av vackra Fågelbrolandet och allt vad vårt 4-stjärniga hotell har att erbjuda. Oavsett om du söker avkoppling eller aktivitet – låt oss ta hand om dig!

Boka

Lantlig jul

Lämna stan och kom i julstämning på Fågelbrohus. Hotellet välkomnar dig i sin finaste vinterskrud och du får njuta av glögg, julens goda favoriter, en avkopplande övernattning och ljuvlig frukostbuffé

Boka

Spapaket

Njut av en skön spa-vistelse med en 50 minuter lyxig Kerstin Florian spabehandling samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Nyårspaket

Unna er ett nyårsfirande med allt inkluderat. Entré till relaxavdelning och varm utomhuskälla, Champagne och snittar, 5-rätters storslagen middag och ljuvlig frukostbuffé efterföljt av sen utcheckning.
Från 2 495 kr/pers.

Boka

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Julkonferens

Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Medan ni njuter av den behagliga julstämningen får ni blicka ut över de natursköna omgivningarna.
Från 2 590 kr / pers.

Boka

Golfpaket

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en riktigt trevlig golfupplevelse, veckans alla dagar.

Boka