Till sidans huvudinnehåll

Midsommar på Fågelbrohus

Midsommarafton på vår lantliga oas

Välkommen till oss på natursköna Värmdö för årets midsommarfirande! Ta med dina nära och kära och njut av en härlig vistelse på Fågelbrohus med god mat och härliga sommaraktiviteter.

På dagen kan ni florera i de vackra omgivningarna, uppleva den grönskade naturen och njuta av vår midsommarbuffé efterföljt av jordgubbstårta. Vi erbjuder många härliga sommaraktiviteter så som tipspromenad och utespel som krocket eller boule. Här har ni också möjlighet att låna cyklar och ta en härlig cykeltur eller ta en kort promenad från hotellet och njuta av bad på strand eller vid brygga.

Till kvällen serveras en trerättersmiddag i restaurangen. Njut sedan av en god natts sömn bland fluffiga hotelltäcken och vakna upp till vår himmelska frukostbuffé.

Du och ditt sällskap får helt enkelt en hel sommardag med god mat, somriga aktiviteter och härliga stunder! 

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Lunchbuffé & jordgubbstårta
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Somriga aktiviteter så som tipspromenad, krocket & boule
 • Tillgång till gym
 • Lån av morgonrock och tofflor

Addera något extra:

 • Entré till vår pool- och relaxavdelning
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Padel eller golf
 • Förläng vistelsen med en extra natt

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Spabehandlingar

Investera i dig själv med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Aktiviteter

Fågelbrohus är ett aktivitets-mekka. Frossa i allt från golf, padel, boule. häng vid poolen, vandringsleder och skärgårdens bästa godbitar.

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  26 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...

 • Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig färgpalett och i våra nyrenoverade Country Club Deluxe-rum med utvald design vilar du bekvämt i en mjuk dubbelsäng. I badrummen erbjuder vi Kerstin Florians exklusiva produkter och utanför fönstren blickar du ut över Fågelbrolandet och den natursköna omgivningen. Instagram bild
  44 instagram likes

  Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig ...

 • Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på helgen och checka in på Fågelbrohus en fredag! Sätt på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool & relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Kanske firar du veckan med något gott i glaset under en stund i vår uppvärmda utomshuskälla mitt bland grönskande natur. Instagram bild
  36 instagram likes

  Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på ...

 • Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där du bokar vårt paket Sommarharmoni. Ange koden SOMMAR för att ta del av erbjudandet, koden är giltig till och med 30/4. Instagram bild
  33 instagram likes

  Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där ...