Till sidans huvudinnehåll

Gruppaktiviteter

Aktiviteter ger energi & glädje

Fågelbrohus är som ett aktivitets-Mekka, förutom vår stora trädgård, närheten till skärgården och golfklubben som närmsta granne så finns ett generöst utbud av aktiviteter på Fågelbrohus. Vi erbjuder både fartfyllda och avkopplande aktiviteter, året runt! 

Våra gruppaktiviteter

Fyll er konferens med roliga aktiviteter

Pool & relaxavdelning

Koppla av och återhämta er i vår relaxavdelning. Här njuter ni av vår uppvärmda utomhus källa och flera bastur i en avslappnad miljö.

Padel

Fyll dagen med energi och utmana teamet i padel. Här hittar ni två utomhusbanor i vacker naturskön miljö.

Golf

Spela golf på Fågelbro Golf & Country Club, en av landets finaste banor.

Yoga

Fokusera på ert välbefinnande under dagen och prova yoga med kollegorna. Vi samarbetar med två erfarna instruktörer som guidar er genom passet.

Vinprovning

Upplev en vinprovning tillsammans med kollegorna. Vi skärddarsyr provningen efter era önskemål. Här kan ni välja mellan mousserande, vita och röda viner samt om ni vill fokusera på en specifik druva eller region.

Drinkskola

Lär er mixa och blanda säsongens godaste drinkar. En rolig aktivitet där vi går igenom grundteknik och  ger tips på goda smakkombinationer. Avslutningsvis får ni skapa er alldeles egna drink.

Utomhusaktiviteter

På Fågelbrohus erbjuder vi fria aktiviteter som kan nyttjas i mån av plats. Här finns bland annat ett fullutrustat gym, boule, kubb, pingis och biljard. Vi erbjuder även cyklar att hyra. 

Starkt partnerskap tillsammans med Öppet Hav

Tillsammans med proffsen på Öppet Hav erbjuder vi mängder av aktiviteter både i vattnet och på land. Låt era deltagare få känna fart och fläkt på en RIB-tur, testa på isskulptering eller segway. Tillsammans med oss och Öppet Hav kan ni känner er trygga inför en konferens där ett utforskande äventyr får ta en naturlig plats på agendan. 

Aktiviteter med Öppet Hav

Fartfyllda gruppaktiviteter på både land & hav

Hav och skärgård

Testa en fartfylld aktivitet på vatten med teamet! Här kan vi erbjuda allt från segling och kajakpaddling till SUP och ribbåt. 

Land och teambuilding

Lär känna varandra bättre och kör en aktivitet med fokus på teambuilding. Penseln i Handeln, Mingle Game eller Smakduellen - här finns ett stort utbud där ni garanterat hittar något som passar er! 

Kontakt

För mer information och priser, kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08-522 061 00 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse! 

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Glögg, klassiskt julbord, vår uppvärmda utomhuspool, en avkopplande övernattning och en ljuvlig frukostbuffé. Välkommen till julen på Fågelbrohus!

Hos oss serveras julens favoriter med klassiska smaker och stämningen blir något alldeles extra när hotellet välkomnar dig i sin vackraste vinterskrud. Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Instagram bild
  34 instagram likes

  Glögg, klassiskt julbord, vår uppvärmda utomhuspool, en ...

 • Kom i julstämning med årets mysigaste helgaktivitet: Decembermys med adventsfrukost hos oss!

Frossa i vår goda frukostbuffé med färskt bröd, goda pålägg, nystekta plättar, hemgjord äggröra och rykande hett kaffe för att sedan unna dig timmar av avkoppling vid vår pool och relaxavdelning.

I erbjudandet ingår: Frukostbuffé & entré till vår pool- och relaxavdelning.

Pris: 495kr per person. Instagram bild
  47 instagram likes

  Kom i julstämning med årets mysigaste helgaktivitet: Decembermys ...

 • Överraska med ett presentkort till Fågelbrohus i jul! Vem skulle inte bli glad för en vistelse till vår lantliga oas på Värmdö? Med avkoppling vid vår pool & relax, smaksensationer i vår restaurang, uppleva natursköna omgivningar, sköna hotellsängar och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Årets julklapp helt enkelt! Instagram bild
  28 instagram likes

  Överraska med ett presentkort till Fågelbrohus i jul! Vem skulle ...

 • På Fågelbrohus blir stämningen något alldeles extra när hotellet välkomnar dig i sin vackraste vinterskrud. Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Instagram bild
  27 instagram likes

  På Fågelbrohus blir stämningen något alldeles extra när hotellet ...