Till sidans huvudinnehåll

Gruppaktiviteter

Aktiviteter ger energi & glädje

Fågelbrohus är som ett aktivitets-Mekka, förutom vår stora trädgård, närheten till skärgården och golfklubben som närmsta granne så finns ett generöst utbud av aktiviteter på Fågelbrohus. Vi erbjuder både fartfyllda och avkopplande aktiviteter, året runt! 

Våra gruppaktiviteter

Fyll er konferens med roliga aktiviteter

Pool & relaxavdelning

Koppla av och återhämta er i vår relaxavdelning. Här njuter ni av vår uppvärmda utomhuskälla och flera bastur i en avslappnad miljö.

Padel

Fyll dagen med energi och utmana teamet i padel. Här hittar ni två utomhusbanor i vacker naturskön miljö.

Golf

Spela golf på Fågelbro Golf & Country Club, en av landets finaste banor.

Yoga

Fokusera på ert välbefinnande under dagen och prova yoga med kollegorna. Vi samarbetar med två erfarna instruktörer som guidar er genom passet.

Vinprovning

Upplev en vinprovning tillsammans med kollegorna. Vi skärddarsyr provningen efter era önskemål. Här kan ni välja mellan mousserande, vita och röda viner samt om ni vill fokusera på en specifik druva eller region.

Drinkskola

Lär er mixa och blanda säsongens godaste drinkar. En rolig aktivitet där vi går igenom grundteknik och  ger tips på goda smakkombinationer. Avslutningsvis får ni skapa er alldeles egna drink.

Utomhusaktiviteter

På Fågelbrohus erbjuder vi fria aktiviteter som kan nyttjas i mån av plats. Här finns bland annat ett fullutrustat gym, boule, kubb, pingis och biljard. Vi erbjuder även cyklar att hyra. 

Kontakt

För mer information och priser, kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08-522 061 00 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse! 

För visning av hotellet, kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, sophie.norberg@fagelbrohus.se

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Ge bort en härlig upplevelse. 
Nu är det hög tid för sommaravslutningar och avtackningar av de grymma lärarna, idrottsledarna, klassföräldrarna och medarbetarna. Det är även en underbar tid med studentmottagningar och födelsedagsuppvaktningar. Vad passar då inte bättre än att ge bort ett trevligt presentkort med en härlig vistelse hos oss på Fågelbrohus. 
Få njuta av vår lantliga idyll med god mat, häng vid utomhuspoolen och i spa/relaxen, göra roliga aktiviteter såsom padel, golf, boule, utomhuspingis mm och sedan sova gott i våra sköna sängar. 
En väldigt uppskattad sommarpresent.

Se våra erbjudanden och köp presentkort på fagelbrohus.se Instagram bild
  31 instagram likes

  Ge bort en härlig upplevelse. Nu är det hög tid för ...

 • Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även låna sällskapsspel eller gå vår tipsrunda! Instagram bild
  29 instagram likes

  Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även ...

 • För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre nätter eller fler så är vårt Longstay-paket det perfekta valet!

I detta erbjudande ingår övernattning och får omtycka frukostbuffé. Skräddarsy din vistelse och addera det du önskar så som entré till vår pool- och relaxavdelning, spabehandlingar, aktiviteter eller bordsbokning i restaurangen. 

Välkommen till vår lantliga oas där vi erbjuder smakupplevelser, aktiviteter och avkoppling, med Stockholms skärgård runt knuten! 

Pris: 1095 kr per natt. Detta erbjudande är giltigt när du bokat tre nätter eller fler och är bokningsbart 1/6-31/8. Instagram bild
  32 instagram likes

  För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre ...

 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  31 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...