Till sidans huvudinnehåll

Mat & dryck

Gastronomiska upplevelser

På Fågelbrohus har vi ett stort fokus på mat och dryck. I restaurangen kan du njuta av matupplevelser från morgon till kväll och på menyn finner du alltid rätter med fokus på säsong. Våra kockar lagar god mat från grunden, med noggrant utvalda råvaror. Upptäck vår populära frukostbuffé, upplev en vinprovning eller njut av en härlig middag. 

Restaurangen

Matupplevelser från morgontill kväll

Vi serverar frukost, lunch och middag.

Frukost

Njut av vår omtyckta frukost

"Morgonstund har guld i mund" ett gammalt ordspråk men ack så viktigt. Vår frukost har blivit gästernas favorit och det är något vi är otroligt stolta över.

Frukosten serveras: 
Måndag - fredag: kl. 07.00 - 09.00
Lördag - söndag: kl. 08.00 - 11.00

Baren

Goda drinkar & svalkande drycker

I hjärtat av hotellet finner du vår bar som ligger i anslutning till receptionen. Här kan du beställa läskande drycker, fika och från kl 12.00 serveras vår meny "Alltid på Fågelbrohus". 

Vinprovning

En smakrik vinprovningpå egen hand 

Tillsammans med vår vinleverantör Handpicked Wines har vi tagit fram en vinprovning där du på egen hand utforskar utvalda röda viner. Beställ upplevelsen i baren och njut sedan av nya smaker tillsammans med ditt sällskap.

Den här vinflighten ger dig tillfälle att bli bekant med två röda nyanser från Italien och en från nordvästra USA. Här får du prova tre klassiska druvor som står bakom vinerna – nebbiolo, sangiovese och cabernet sauvignon.

Välkommen på en smakresa som bjuder på en intressant jämförelse av smakrikedom i olika stilar! Till detta njuter du av passande tilltugg. 

Pris: 295 kr per person

Vänligen förboka din provning om ni är över 4 personer i ert sällskap på info@fagelbrohus.se. Vi erbjuder även provningar av vitt vin och bubbel.

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  26 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...

 • Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig färgpalett och i våra nyrenoverade Country Club Deluxe-rum med utvald design vilar du bekvämt i en mjuk dubbelsäng. I badrummen erbjuder vi Kerstin Florians exklusiva produkter och utanför fönstren blickar du ut över Fågelbrolandet och den natursköna omgivningen. Instagram bild
  44 instagram likes

  Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig ...

 • Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på helgen och checka in på Fågelbrohus en fredag! Sätt på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool & relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Kanske firar du veckan med något gott i glaset under en stund i vår uppvärmda utomshuskälla mitt bland grönskande natur. Instagram bild
  36 instagram likes

  Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på ...

 • Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där du bokar vårt paket Sommarharmoni. Ange koden SOMMAR för att ta del av erbjudandet, koden är giltig till och med 30/4. Instagram bild
  33 instagram likes

  Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där ...