Till sidans huvudinnehåll

Sommarharmoni

Poolhäng, god mat & avkoppling

Checka in på Fågelbrohus i sommar och koppla av ordentligt. Här njuter ni av härliga sommardagar vid poolen, god mat i restaurangen, sommardrinkar på terrassen och sköna hotellsängar. En levande plats med stort utbud av aktiviteter och Stockholms vackra skärgård runt knuten!

Värmdö är något alldeles extra på sommaren, den lantliga idyllen förför er och ni får möjligheten att bara koppla av. Checka in hos oss ett dygn eller i flera dagar och njut av hela vårt utbud av härliga dopp i poolen, avkopplande behandlingar på spa, makalös frukostbuffé och smaksensationer i restaurangen.

En aktiv sommar finns även hos oss, utmana varandra i krocket, pingis eller kubb, gå vår tipspromenad eller upptäck Stockholms skärgård och ta en cykeltur, här finns närhet till bad både på strand och vid brygga. På hotellet finns även två padelbanor som ni har möjlighet att boka för ett par härliga timmar utomhus. När ni behöver en paus så bjuder vi på glass och kaffe! Till kvällen serveras en trerättersmiddag där ni väljer vad ni önskar från sommarens à la carte meny.


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.


Detta paket är bokningsbart 1/6-31/8.


Boka tidigt rabatt - Just nu får du 20% rabatt när du bokar vårt paket Sommarharmoni. Ange koden SOMMAR för att ta del av erbjudandet, koden är giltig till och med 31/5. Erbjudandet gäller endast nya bokningar och går ej att kombineras med andra erbjudanden. 

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Glass & kaffe
 • Entré till vår pool- och relaxavdelning
 • Aktiviteter så som pingis, tipspromenad, kubb & boule
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym
 • Lån av cyklar

Addera något extra:

 • Aktiviteter så som padel och golf
 • Uppgradering av rum
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian
 • Lunch på vår uteservering innan incheckning

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Aktiviteter

Fågelbrohus är ett aktivitets-mekka. Frossa i allt från golf, padel, boule. häng vid poolen, vandringsleder och skärgårdens bästa godbitar.

Spabehandlingar

Investera i dig själv med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  26 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...

 • Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig färgpalett och i våra nyrenoverade Country Club Deluxe-rum med utvald design vilar du bekvämt i en mjuk dubbelsäng. I badrummen erbjuder vi Kerstin Florians exklusiva produkter och utanför fönstren blickar du ut över Fågelbrolandet och den natursköna omgivningen. Instagram bild
  44 instagram likes

  Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig ...

 • Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på helgen och checka in på Fågelbrohus en fredag! Sätt på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool & relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Kanske firar du veckan med något gott i glaset under en stund i vår uppvärmda utomshuskälla mitt bland grönskande natur. Instagram bild
  36 instagram likes

  Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på ...

 • Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där du bokar vårt paket Sommarharmoni. Ange koden SOMMAR för att ta del av erbjudandet, koden är giltig till och med 30/4. Instagram bild
  33 instagram likes

  Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där ...