Till sidans huvudinnehåll

Yogahelg med Shirin Djavidi

En avkopplande helg med yoga, matupplevelser och harmoni

Upplev en unik yogahelg med Shirin Djavidi på natursköna Fågelbrohus! Välkommen till en harmonisk helg med tid för vila och reflektion där du får njuta av yoga, meditation, avkoppling och matupplevelser. Allt detta på vår lantliga oas, med rogivande och vackra omgivningar.

Efter incheckning startar vi helgen med yoga, tvårättersmiddag i restaurangen och avslutningsvis kvällsmeditation, så ni kan koppla av och koppla bort. Yogaläraren Shirin Djavidi kommer guida dig igenom hela helgen. Hon har lång erfarenhet av att undervisa yoga både i Sverige och utomlands. 


På lördagen är det flera yogaklasser på schemat, spännande föreläsning, promenad i den vackra naturen och tid för avkoppling vid vår pool- och relaxavdelning. Här kan du njuta en stund av harmoni i vår varma utomhuskälla, naturen som omger platsen skapar en känsla av lugn med sitt perfekta läge på vackra Värmdö. Till kvällen serveras bubbel och tvårättersmiddag i vår restaurang. Vi avslutar lördagen med en avkopplande meditation.


Innan utcheckningen på söndag så får du njuta av vår populära frukostbuffé, yoga och mer tid för avkoppling vid vår pool- och relaxavdelning. Under helgen kommer det även finnas möjlighet att boka in spabehandling om så önskas. Efter denna helg så kan vi garantera att du kommer åka hem både utvilad och samtidigt full av energi! 


Detta event har begränsat antal platser, så säkra din plats redan nu! 


Yogahelgen tar plats 19-21 april och 30 augusti-1 september. För att boka detta paket behöver du välja två nätter i bokningskalendern och trycka på "sök". 

 • 2 nätter övernattning
 • 2 entré till vår pool- och relaxavdelning
 • 1 glas bubbel
 • 2 tvårättersmiddag
 • 2 frukostbuffé
 • 1 lunch
 • 4 yogaklasser
 • 2 kvällsmeditationer
 • 1 föreläsning
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian

Villkor:

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt.

Preliminärt schema för helgen:

Fredag
15.00 Incheckning
17.00 Mjuk yoga flow 75 min
19.30 Middag
21.00 Kvällsmeditation

Lördag
07.30 Kaffe, te, nötter och hälsosam juice
08.00 Morgon yoga flow
09.30 Frukost
11.00 Egen tid vid vår pool- och relaxavdelning 
13.00 Lunch
14.00 Gemensam promenad + med efterföljande lugn yin yoga och tid för att skriva
16.00 Föreläsning Shirin.
17:00 Egen tid för den som vill boka spabehandling signerad Kerstin Florian, vila eller läsa
19.30 Middag och bubbel
21.00 Kvällsmeditation

Söndag
07.30 Kaffe, te, nötter och hälsosam juice
08.00 Morgon yoga flow
09.30 Frukost
10.00 – 12.00 Egen tid vid vår pool- och relaxavdelning

Yogahelg

Shirin Djavidi

Yogaläraren Shirin Djavid har lång erfaranhet av att undervisa yoga, både i Sverige och utomlands.

Spabehandlingar

Investera i dig själv med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Fira påsken på Fågelbrohus i år! 🐣 Vi har fyllt hotellet med massa skoj för både stora och små, följ med på tipspromenad i den vackra naturen, spela pingis eller kolla på film i biorummet. Missa inte heller årets äggjakt i trädgården! 🥚 Instagram bild
  32 instagram likes

  Fira påsken på Fågelbrohus i år! 🐣 Vi har fyllt hotellet med ...

 • Restaurangen hos oss på Fågelbrohus är perfekt för såväl vardagslyx som firande med familjen eller kvalitetstid med någon du håller kär. På menyn finner du alltid rätter med fokus på säsong och de råvaror vi använder är noga utvalda av våra kockar. Välkommen till oss för gastronomisk njutning i en avslappnad miljö och med personlig service. Instagram bild
  40 instagram likes

  Restaurangen hos oss på Fågelbrohus är perfekt för såväl ...

 • När du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev får du nu 25% rabatt på Sportlovspaketet! Kom på Sportlovet och njut av kvalitetstid och aktiviteter med familjen, bad i vår varma utomhuspool, en god tvårättersmiddag och massa annat skoj för både stora och små! Instagram bild
  26 instagram likes

  När du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev får du nu 25% ...

 • Sportlovet på Fågelbrohus är fullt av aktiviteter, här kan ni spela biljard eller pingis, pyssla, spela sällskapsspel eller kura ihop er och njuta av en bra film tillsammans i biorummet. Ni har även möjlighet att boka in ponnyridning.

Koppla av i vår varma utomhuspool ett par timmar och njut av vår relaxavdelning med flera olika bastur. Till kvällen serveras en tvårättersmiddag där du själv väljer varmrätt och dessert från vår à la carte meny. Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé. Välkomna! Instagram bild
  27 instagram likes

  Sportlovet på Fågelbrohus är fullt av aktiviteter, här kan ni ...