Till sidans huvudinnehåll

Bussiga måndagar

Kickstarta veckan på vår lantliga oas - vi bjuder på buss

Samla ihop teamet och starta igång en ny vecka på bästa sätt! Fyll på med energi och inspiration på vår naturnära destination med matupplevelser, avkoppling och vackra omgivningar, dessutom bjuder vi på resan hit! Här erbjuder vi 14 lokaler för alla tillfällen och storlekar, från 6 upp till 80 personer. Kombinera sedan konferensen med en välbehövlig stund vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning.

Bussiga måndagar

Vi bjuder På buss!

På Bussiga måndagar är vi bussiga och bjuder vi på klimatsmart transport med buss, till och från hotellet. Detta erbjudande gäller inom Storstockholm.

Bussiga måndagar

Ta del på avvårt måndagserbjudande 

I vårt paket Bussiga måndagar ingår:

Transport med buss, tur & retur
Förmiddagsfika / Lunch / Eftermiddagsfika
Trerättersmiddag
Entré till vår pool & relaxavdelning 
Övernattning
Frukostbuffé 

Pris från 2390 kr exklusive moms per person.
Detta erbjudande gäller för grupper över 12 personer. 

Konferens

Bokning

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08-522 061 00 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse! 

För visning av hotellet, kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, sophie.norberg@fagelbrohus.se

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Har du inte spikat dina midsommarplaner än? Varmt välkommen till oss på Fågelbrohus och njut av vårt härliga midsommarpaket! 

Klicka på länken i profilen för att läsa mer och boka🌻 Instagram bild
  28 instagram likes

  Har du inte spikat dina midsommarplaner än? Varmt välkommen till ...

 • Ge bort en härlig upplevelse. 
Nu är det hög tid för sommaravslutningar och avtackningar av de grymma lärarna, idrottsledarna, klassföräldrarna och medarbetarna. Det är även en underbar tid med studentmottagningar och födelsedagsuppvaktningar. Vad passar då inte bättre än att ge bort ett trevligt presentkort med en härlig vistelse hos oss på Fågelbrohus. 
Få njuta av vår lantliga idyll med god mat, häng vid utomhuspoolen och i spa/relaxen, göra roliga aktiviteter såsom padel, golf, boule, utomhuspingis mm och sedan sova gott i våra sköna sängar. 
En väldigt uppskattad sommarpresent.

Se våra erbjudanden och köp presentkort på fagelbrohus.se Instagram bild
  33 instagram likes

  Ge bort en härlig upplevelse. Nu är det hög tid för ...

 • Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även låna sällskapsspel eller gå vår tipsrunda! Instagram bild
  30 instagram likes

  Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även ...

 • För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre nätter eller fler så är vårt Longstay-paket det perfekta valet!

I detta erbjudande ingår övernattning och får omtycka frukostbuffé. Skräddarsy din vistelse och addera det du önskar så som entré till vår pool- och relaxavdelning, spabehandlingar, aktiviteter eller bordsbokning i restaurangen. 

Välkommen till vår lantliga oas där vi erbjuder smakupplevelser, aktiviteter och avkoppling, med Stockholms skärgård runt knuten! 

Pris: 1095 kr per natt. Detta erbjudande är giltigt när du bokat tre nätter eller fler och är bokningsbart 1/6-31/8. Instagram bild
  33 instagram likes

  För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre ...