Golfweekend

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en riktigt trevlig golfupplevelse. Kombinera rundan med en avkopplande hotellvistelse på FågelbroHus! Banan öppnar 1 maj 2021.

Fågelbros 18-hålsbana har en omväxlande karaktär med park- och skogsbana i härlig skärgårdsmiljö. Banan har en nivå som passar de flesta golfare, med några utmaningar även för de allra bästa. Efter golfen kan du varva ner med god dryck och snacks i FågelbroHus bar, eller varför inte med ett  bastubad i relaxavdelningen.

I golfpaketet ingår

  • Logi (del i våra hotellrum Country Club Queen, Twin eller Superior). Läs mer om våra rumskategorier.
  • Greenfee 18 hål
  • Entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varma utomhuspool samt gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception via info@fagelbrohus.se
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • Incheckning kl 15.00 & utcheckning kl 11.00 (12.00 på söndagar)

Pris

 Från 2 195 kr/person

Enkelrumstillägg 350 kr samt tillägg vid val av superiorrum.

Uppgradera ditt golfpaket

Boka gärna till frukost på rummet, sent utcheck för en sovmorgon, VIP-paket med snacks och dryck eller en spa-behandling. Låt oss veta hur du vill göra ditt golfpaket ännu härligare vid din bokningsförfrågan!

Boka

Vid bokningsförfrågningar på golfpaket kollar vi upp tillgänglighet av tider på banan.

Boka golfpaket genom att kontakta receptionen>>

Golfpaketet är tillgängligt så länge banan är öppen – vanligtvis från början av maj till och med slutet på september (med reservation för vädret som påverkar banans skick).

Villkor

Direktbetalning; bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället med kreditkort. Avbokningsvillkor: Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. För avbokning kontakta hotellet direkt på info@fagelbrohus eller +46 8-571 419 00.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer