Till sidans huvudinnehåll

Kickstarta 2025

Kombinera konferens med gastronomi & avkoppling

Upptäck vår lantliga oas på natursköna Värmdö, endast 40 minuter från stan. I detta erbjudande får ni uppleva en konferens med god mat och vacker natur till ett förmånligt pris. Konferera i ljusa lokaler med utsikt över det vackra vinterlandskapet, vi erbjuder 14 flexibla lokaler för alla tillfällen och storlekar. Kombinera konferensen med en välbehövlig stund vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning. Här inkluderas allt ni behöver för en inspirerande dag! 

Kickstarta 2025

Nystart med teamet

Kickstarta 2025 på bästa sätt och ta med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga. Ta del av vårt unika erbjudande där ni kombinerar en inspirerande konferens med smakupplevelser och avkoppling tillsammans med teamet. 

I erbjudandet ingår:
Konferenslokal, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, trerättersmiddag, entré till vår pool- och relaxavdelning,
övernattning & frukost
2790 kr per person, exklusive moms

Kickstarta 2025

Förhöj upplevelsenmed en aktivitet

Addera något extra till er konferens och boka in en härlig aktivitet med teamet! På Fågelbrohus erbjuder vi både fartfyllda och avkopplande aktiviteter, upptäck nya dofter och smaker med en spännande vinprovning, koppla av med en harmonisk yogaklass eller utmana dina kollegor i biljard. Valmöjligheterna är många och vi hjälper er att skräddarsy en helhetsupplevelse som är anpassad efter just er konferens. 

Hyr hela hotellet

Ta över Fågelbrohus

Vill ni ha hela hotellet för er själva?
Vi skräddarsyr hela destinationen efter era preferenser! 

Konferenserbjudande 2025

Bokning

Kontakta vår bokningsavdelning på konferens@sabis.se eller 08 - 522 061 00 och ange koden ”KICKSTART” när du gör din bokning för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller när du bokar en konferens med ankomst 1 januari till 31 mars 2025. Koden är giltig till och med 31 mars och gäller endast nya bokningar.

För visning av hotellet, kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, sophie.norberg@fagelbrohus.se

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Har du inte spikat dina midsommarplaner än? Varmt välkommen till oss på Fågelbrohus och njut av vårt härliga midsommarpaket! 

Klicka på länken i profilen för att läsa mer och boka🌻 Instagram bild
  28 instagram likes

  Har du inte spikat dina midsommarplaner än? Varmt välkommen till ...

 • Ge bort en härlig upplevelse. 
Nu är det hög tid för sommaravslutningar och avtackningar av de grymma lärarna, idrottsledarna, klassföräldrarna och medarbetarna. Det är även en underbar tid med studentmottagningar och födelsedagsuppvaktningar. Vad passar då inte bättre än att ge bort ett trevligt presentkort med en härlig vistelse hos oss på Fågelbrohus. 
Få njuta av vår lantliga idyll med god mat, häng vid utomhuspoolen och i spa/relaxen, göra roliga aktiviteter såsom padel, golf, boule, utomhuspingis mm och sedan sova gott i våra sköna sängar. 
En väldigt uppskattad sommarpresent.

Se våra erbjudanden och köp presentkort på fagelbrohus.se Instagram bild
  33 instagram likes

  Ge bort en härlig upplevelse. Nu är det hög tid för ...

 • Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även låna sällskapsspel eller gå vår tipsrunda! Instagram bild
  30 instagram likes

  Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även ...

 • För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre nätter eller fler så är vårt Longstay-paket det perfekta valet!

I detta erbjudande ingår övernattning och får omtycka frukostbuffé. Skräddarsy din vistelse och addera det du önskar så som entré till vår pool- och relaxavdelning, spabehandlingar, aktiviteter eller bordsbokning i restaurangen. 

Välkommen till vår lantliga oas där vi erbjuder smakupplevelser, aktiviteter och avkoppling, med Stockholms skärgård runt knuten! 

Pris: 1095 kr per natt. Detta erbjudande är giltigt när du bokat tre nätter eller fler och är bokningsbart 1/6-31/8. Instagram bild
  33 instagram likes

  För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre ...