Till sidans huvudinnehåll

Sommarfest på Fågelbrohus

Ett miljöombyte med energiboost

Lämna vardagen och överraska era medarbetare med ett företagsevent på Fågelbrohus! I de lantliga och natursköna miljöerna får ni möjlighet att tänka om och tänka nytt och vi hjälper er att skapa ett arrangemang som garanterat kommer uppskattas av deltagarna. Här hittar ni vackra lokaler och grönskande omgivningar, smaksensationer, krispiga hotellakan och vår populära pool- och relaxavdelning. Fågelbrohus är den perfekta platsen för årets sommarfest med teamet!

Sommarfest på Fågelbrohus

Ett event med det lilla extra 

Låt vår natursköna oas bli platsen för årets sommarfest! Mingla med snittar och mousserande, ta del av vårt aktivitetsutbud, njut av en trerättersmiddag och koppla av i vår pool- och relaxavdelning. Fira in sommaren med teamet på bästa sätt.

I mån av plats kan vi erbjuda chambre séparée.

Överraska deltagarna med en motivationshöjande aktivitet, upptäck våra aktiviteter här. Vi skräddarsyr er dag efter önskemål! 

Sommarfest på Fågelbrohus

Förhöj upplevelsen

Ta del av hela vårt utbud och addera något extra till ert event! 

- Addera en valfri aktivitet efter säsong.
- Överraska deltagarna med en goodiebag på rummet vid ankomst. Skapa en unik goodiebag med ert varumärke, vi bidrar med härliga överraskningar från köket eller spa i samråd med er.
- Gemensam transport med miljövänlig buss.
- Förläng middagen med dansgolv och festligheter! Vi kan erbjuda DJ, underhållning eller silent disco. Prata med oss så skräddarsyr vi tillsammans.

Sommarfest på Fågelbrohus

Hyr hela hotellet 

Vill ni ha hela hotellet för er själva?
Vi skräddarsyr hela destinationen efter era preferenser! 

Konferens

Bokning

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se eller 08-522 061 00 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse! 

För visning av hotellet, kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, sophie.norberg@fagelbrohus.se