Till sidans huvudinnehåll

Gourmetpaket

Smakupplevelser på vår lantliga oas

Vårt gourmetpaket är dedikerat för dig som vill njuta av god mat och dryck! Här får du njuta av en vinprovning, trerättersmiddag, avkoppling i vår pool- och relaxavdelning, övernattning och frukostbuffé. 

Checka in på Fågelbrohus och njut av en gastronomisk upplevelse där goda smaker står i fokus! Tillsammans med vår vinleverantör Handpicked Wines har vi tagit fram en vinprovning där du på egen hand utforskar utvalda viner, välj mellan provning av röda eller vita viner. Därefter kan du sätta på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool- och relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Naturen som omger platsen skapar en känsla av lugn med sitt perfekta läge på vackra Värmdö. 


Till kvällen serveras en trerättersmiddag i vår restaurang, välj vad du önskar från vår á la carte meny. Sov sedan gott i krispiga lakan och vakna upp till vår populära frukostbuffé och nybryggt kaffe. 

I paketet ingår:

 • Övernattning
 • Vinflight med tillbehör
 • Entré till vår pool- och relaxavdelning
 • Trerättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Uppgradering av rum
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian

Vinflight

Vinprovning på egen hand 

Välj mellan att utforska röda eller vita viner på din provning.

Röda viner – Smakrikedom med olika nyanser
Den här vinflighten ger dig tillfälle att bli bekant med två röda nyanser från Italien och en från nordvästra USA. Här får du prova tre klassiska druvor som står bakom vinerna – nebbiolo, sangiovese och cabernet sauvignon.

Vita viner - Hantverk från tre adresser
I denna vinflight får du prova tre vita viner med olika ursprung och stildrag. Från det krispiga till det gyllene och fylliga. Gemensamt drag är omsorgsfulla producenter som bjuder på ett gott hantverk, från odling till produktion. Välkommen att besöka Österrike, Sydafrika och USA!

Spabehandlingar

Investera i dig själv med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Aktiviteter

En destination för den aktiva gästen

Fågelbrohus är ett aktivitets-mekka. Hotellet är beläget precis intill en av Sveriges finaste golfbanor, flera vandringsleder, ett stort stall och Stockholms vackra skärgård är endast en kort promenad bort. 

På plats på hotellet finns även möjlighet att spela padel, boule,
kubb, biljard och bada i vår uppvärmda utomhuskälla. 

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Ge bort en härlig upplevelse. 
Nu är det hög tid för sommaravslutningar och avtackningar av de grymma lärarna, idrottsledarna, klassföräldrarna och medarbetarna. Det är även en underbar tid med studentmottagningar och födelsedagsuppvaktningar. Vad passar då inte bättre än att ge bort ett trevligt presentkort med en härlig vistelse hos oss på Fågelbrohus. 
Få njuta av vår lantliga idyll med god mat, häng vid utomhuspoolen och i spa/relaxen, göra roliga aktiviteter såsom padel, golf, boule, utomhuspingis mm och sedan sova gott i våra sköna sängar. 
En väldigt uppskattad sommarpresent.

Se våra erbjudanden och köp presentkort på fagelbrohus.se Instagram bild
  31 instagram likes

  Ge bort en härlig upplevelse. Nu är det hög tid för ...

 • Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även låna sällskapsspel eller gå vår tipsrunda! Instagram bild
  29 instagram likes

  Utmana någon i biljard när du är på Fågelbrohus! Ni kan även ...

 • För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre nätter eller fler så är vårt Longstay-paket det perfekta valet!

I detta erbjudande ingår övernattning och får omtycka frukostbuffé. Skräddarsy din vistelse och addera det du önskar så som entré till vår pool- och relaxavdelning, spabehandlingar, aktiviteter eller bordsbokning i restaurangen. 

Välkommen till vår lantliga oas där vi erbjuder smakupplevelser, aktiviteter och avkoppling, med Stockholms skärgård runt knuten! 

Pris: 1095 kr per natt. Detta erbjudande är giltigt när du bokat tre nätter eller fler och är bokningsbart 1/6-31/8. Instagram bild
  32 instagram likes

  För dig som vill ha en längre vistelse hos oss och vill boka tre ...

 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  31 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...