Till sidans huvudinnehåll

Helkroppsbehandlingar

Med fokus på kroppen och själens välmående

Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera olika kroppsbehandlingar. 

Helkroppsbehandlingar

1. Lavender Dream
Slappna av och dröm dig bort till ett lavendelfält under den provencalska solen, låt dina sinnen omslutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av de lugnande och balanserande kraften i denna avkopplande behandling. Behandlingen inleds med en renande saltskrubb och du får sedan njuta av en avslappnande Mindfulness-massage med lavendelolja.

2. Neroli Blossom Kroppskur
Väck sinnena till liv med signaturdoften från Neroli i denna djupt avslappnande, men ändå upplyftande massageupplevelse med energibalansering, renande fotritual med reflexologi och eukalyptusolja som har en uppfriskande effekt. En lymfatisk torrborstningsteknik följs av en djupgående Mindfulness-massage med neroliolja. 

3. Klassisk Massage
Ta ett djupt andetag och njut av din stund. En Calm Mind-ritual inleder behandlingen och du får sedan njuta av en klassiskt, skräddarsydd massage med en ekologisk och näringsrik kroppsolja.

4. Anti-Stressbehandling
En avslappnade behandling som innehåller en renande fotritual som inkluderar en fotpeeling med saltskrubb med eukalyptus. Vi masserar dina fötter, händer, nacke och hårbotten med ljuvliga eteriska oljor.
Behandlingen gör dig ordentligt avslappnad, cirkulationen ökar och ger liv åt trötta fötter.

Mother to be

En lyxig behandling för gravida
En behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver under din graviditet. Vi använder naturliga produkter och fokuserar på trötta fötter och ben, mjukgör och fuktar din hud samt löser upp spända muskler och ger dig ny glöd i ansiktet med ansiktsmask och härlig ansiktsmassage.
Ryggmassage, rengörande fotritual, kroppsmassage, ansiktskur med massage för nacke och axlar samt fotmassage med varma stenar.

Dagspa

Unna dig en stunds återhämtningvid vår pool & relax

För en optimal upplevelse är vår rekommendation att du börjar
eller avslutar din spabehandling med ett besök på vår pool- och relaxavdelning.