Till sidans huvudinnehåll

Helkroppsbehandlingar

Med fokus på kroppen och själens välmående

Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera olika kroppsbehandlingar. 

Helkroppsbehandlingar

1. Lavender Dream
Slappna av och dröm dig bort till ett lavendelfält under den provencalska solen, låt dina sinnen omslutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av de lugnande och balanserande kraften i denna avkopplande behandling. Behandlingen inleds med en renande saltskrubb och du får sedan njuta av en avslappnande Mindfulness-massage med lavendelolja.

2. Neroli Blossom Kroppskur
Väck sinnena till liv med signaturdoften från Neroli i denna djupt avslappnande, men ändå upplyftande massageupplevelse med energibalansering, renande fotritual med reflexologi och eukalyptusolja som har en uppfriskande effekt. En lymfatisk torrborstningsteknik följs av en djupgående Mindfulness-massage med neroliolja. 

3. Klassisk Massage
Ta ett djupt andetag och njut av din stund. En Calm Mind-ritual inleder behandlingen och du får sedan njuta av en klassiskt, skräddarsydd massage med en ekologisk och näringsrik kroppsolja.

4. Anti-Stressbehandling
En avslappnade behandling som innehåller en renande fotritual som inkluderar en fotpeeling med saltskrubb med eukalyptus. Vi masserar dina fötter, händer, nacke och hårbotten med ljuvliga eteriska oljor.
Behandlingen gör dig ordentligt avslappnad, cirkulationen ökar och ger liv åt trötta fötter.

5. Magnesium Wellness Massage 
Njut av denna behandling som främjar god sömn och höjer kroppens mineralnivåer. Magnesium är den avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi: sömn, cirkulation och musklernas funktion. Denna närande behandling med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler.

6. Ekologisk Aromaterapi Massage 
Ta ett djupt andetag och njut av välbefinnande med denna avslappande upplevelse. Vår signatur Calm Mind Ritual ger balans och lugn, medan den ekologiska aromaterapin av vilda och ekologiska blommor, växter och rötter ger djupgående näring och avslappning. Välj mellan olika aromaoljor som matchar ditt humör och behov för dagen.

Mother to be

En lyxig behandling för gravida
En behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver under din graviditet. Vi använder naturliga produkter och fokuserar på trötta fötter och ben, mjukgör och fuktar din hud samt löser upp spända muskler och ger dig ny glöd i ansiktet med ansiktsmask och härlig ansiktsmassage.
Ryggmassage, rengörande fotritual, kroppsmassage, ansiktskur med massage för nacke och axlar samt fotmassage med varma stenar.

Dagspa

Unna dig en stunds återhämtningvid vår pool & relax

För en optimal upplevelse är vår rekommendation att du börjar
eller avslutar din spabehandling med ett besök på vår pool- och relaxavdelning.

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Glögg, klassiskt julbord, vår uppvärmda utomhuspool, en avkopplande övernattning och en ljuvlig frukostbuffé. Välkommen till julen på Fågelbrohus!

Hos oss serveras julens favoriter med klassiska smaker och stämningen blir något alldeles extra när hotellet välkomnar dig i sin vackraste vinterskrud. Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Instagram bild
  34 instagram likes

  Glögg, klassiskt julbord, vår uppvärmda utomhuspool, en ...

 • Kom i julstämning med årets mysigaste helgaktivitet: Decembermys med adventsfrukost hos oss!

Frossa i vår goda frukostbuffé med färskt bröd, goda pålägg, nystekta plättar, hemgjord äggröra och rykande hett kaffe för att sedan unna dig timmar av avkoppling vid vår pool och relaxavdelning.

I erbjudandet ingår: Frukostbuffé & entré till vår pool- och relaxavdelning.

Pris: 495kr per person. Instagram bild
  47 instagram likes

  Kom i julstämning med årets mysigaste helgaktivitet: Decembermys ...

 • Överraska med ett presentkort till Fågelbrohus i jul! Vem skulle inte bli glad för en vistelse till vår lantliga oas på Värmdö? Med avkoppling vid vår pool & relax, smaksensationer i vår restaurang, uppleva natursköna omgivningar, sköna hotellsängar och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Årets julklapp helt enkelt! Instagram bild
  28 instagram likes

  Överraska med ett presentkort till Fågelbrohus i jul! Vem skulle ...

 • På Fågelbrohus blir stämningen något alldeles extra när hotellet välkomnar dig i sin vackraste vinterskrud. Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Instagram bild
  27 instagram likes

  På Fågelbrohus blir stämningen något alldeles extra när hotellet ...