Till sidans huvudinnehåll

Ansiktsbehandlingar

En stund med dig i fokus

Tillsammans med Kerstin Florian, ett av Sveriges mest välrenommerade spakoncept erbjuder vi flera olika ansiktsbehandlingar. 

Ansiktsbehandlingar

1. Klassisk ansiktsbehandling
En renande och djuprengörande ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen inleds med rengöring och peeling som avlägsnar torra hudceller, sedan följer en lyxig massage för bättre cirkulation, ansiktsmask samt växtbaserat serum och crème som ger näring åt huden. En hand– och nagelbehandling gör upplevelsen komplett. Vid 80-minuter ges varje moment längre tid och inkluderar även en kort fotmassage.

2. Ansiktskur med ANDA-produkter & GUA SHA-sten
En unik upplevelse som omsluter hud och sinne. En vegansk och ekologisk ansiktskur som startar med en rogivande meditation följt av hudanalys. Sedan följer en djuprengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-massage tekniken, strukturerat vattenelixir och Enzyme Serum Masque. En otroligt avslappnande behandling som ger din hud en fantastisk lyster.

3. Ansiktsrengöring
I denna ansiktskur ingår ansiktsrengöring och en ljuvlig ansiktsmassage med aromaolja. Behandlingen avslutas med ett lyxigt serum och en härlig dagcrème. Huden tillförs ny näring och resultatet är en hud med fin lyster

4. Ansiktsmask
Vi applicerar en ansiktsmask som är anpassad för din hud och ditt behov. Under tiden den verkar får du njuta av en hårbottenmassage. Masken avlägsnas med en varm, fuktad lavendelhandduk och huden
återfuktas med serum och crème.

Dagspa

Unna dig en stunds återhämtningvid vår pool & relax

För en optimal upplevelse är vår rekommendation att du börjar
eller avslutar din spabehandling med ett besök på vår pool- och relaxavdelning.