Våra rum

FågelbroHus har 72 rymliga hotellrum som alla ligger i huvudbyggnaden. Rummen håller hög standard och erbjuder självklart room service och trådlöst Internet. I badrummen finns dusch samt Kerstin Florians exklusiva produkter. Som gäst har du fri tillgång till vårt fina gym samt biljard.

Country Club Deluxe

I våra nyrenoverade Deluxerum med modern inredning bor ni bekvämt med tillgång till egen uteplats med däckstolar. Det här är rummet om du verkligen vill unna dig och perfekt till bröllopsparet!

Boka

Country Club Superior

Våra bekväma Superiorrum sätter extra guldkant på er vistelse. Här vilar ni ut i rymliga och fräscha rum. Alla våra rum ligger i hotellbyggnaden med restaurang, relax och gym under samma tak.

Boka

Country Club Queen

I våra sköna Queenrum i Country Club-stil vilar du ut i bekväma sängar. Här finns även möjlighet till connecting room. Alla rum ligger i hotellbyggnaden med restaurang, relax och gym under samma tak.

Boka

Country Club Twin

I bekväma Twinrummen i Country Club-stil vilar du ut i bekväma sängar. Här finns möjlighet att dela rum med en vän eller koppla ihop med ett Queen-rum. Restaurang, relax och gym finns i samma byggnad.

Boka