Spaweekend

En välgörande utflykt i härlig miljö utanför Stockholm. Kom och njut av en skön och avkopplande spavistelse på FågelbroHus.

I det här paketet får ni njuta av en 50 minuter lång behandling i FågelbroHus Spa, där du väljer mellan en klassisk massage eller härlig ansiktsbehandling. Du kan också koppla av i relaxavdelningens lounge eller i bastun. Kvällens trerättersmiddag serveras i hotellets restaurang och är komponerad på säsongens bästa råvaror av vår köksmästare.

I paketet ingår

  • Logi (valfri rumskategori)
  • Fri tillgång till relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu samt gym
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • 50 min lyxig spabehandling per person i FågelbroHus Spa av Sparadiset. Behandlingen inleds med att vi packar in dina fötter och därefter följer en djupgående halvkroppsmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsrengöring, ansiktsmassage med Sparadisets ekologiska olja. samt en välgörande ansiktsscrub.

Pris

Från 2190,- per person (del i dubbel/twinrum)

Lyxa till ditt spapaket

En extra lång sovmorgon eller varför inte frukost på rummet? Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Paketet gäller med ankomst fredag och lördag. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället med kreditkort. Fri avbokning fram till en dag innan ankomst, senast kl 18.00 därefter 100% debitering. För avbokning kontakta hotellet direkt.

OBS, alla måltider samt eventuell spa-behandling tillkommer till priset om du bokar för medföljande barn. Max tre personer per hotellrum, varav en person i extrasäng. Om du önskar boka fler än ett barn i samma rum måste ett barn 2-12 år dela säng med föräldrarna. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.