Spapaket

En välgörande utflykt i härlig miljö utanför Stockholm. Kom och njut av en skön och avkopplande spavistelse på FågelbroHus.

Kom och njut av en skön spa-vistelse på FågelbroHus. I paketet ingår inträde till vår Relaxavdelning med tre olika bastur och utomhuspool, morgonrock, en lyxig spabehandling på 50 min (välj emellan Saltskrubb & kroppsmassage eller Ansiktskur med Gua Sha stenar) samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffe framdukad.

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling.

I paketet ingår

  • Logi (del i våra hotellrum Country Club Queen, Twin eller Superior). Läs mer om våra rumskategorier.
  • Entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varma utomhuspool samt gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception via info@fagelbrohus.se
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • 50 min lyxig Kerstin Florian spabehandling per person

Pris

Från 2 190 kr/person (del i dubbel/twinrum)

Lyxa till ditt spapaket

En extra lång sovmorgon eller varför inte frukost på rummet? Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Paketet gäller med ankomst fredag och lördag. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället med kreditkort. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. För avbokning kontakta hotellet direkt.

OBS, alla måltider samt eventuell spa-behandling tillkommer till priset om du bokar för medföljande barn. Max tre personer per hotellrum, varav en person i extrasäng. Om du önskar boka fler än ett barn i samma rum måste ett barn 2-12 år dela säng med föräldrarna. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Barnpriser  i extrasäng;
0-2 år: 150 kr, spjälsäng (mat ingår ej)
2-6 år: 500 kr/barn inkl. måltider
7-12 år: 700 kr/barn inkl. måltider

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer