Spapaket

En välgörande utflykt i härlig miljö utanför Stockholm. Kom och njut av en skön och avkopplande spavistelse på FågelbroHus.

Kom och njut av en skön spa-vistelse på FågelbroHus. I paketet ingår inträde till vår Relaxavdelning med tre olika bastur och utomhuspool, morgonrock, en lyxig spabehandling på 50 min (välj mellan Antistress behandling eller Ansiktskur med Gua Sha stenar) samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffe framdukad.

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling.

I paketet ingår

  • Logi (del i våra hotellrum Country Club Queen, Twin eller Superior). Läs mer om våra rumskategorier.
  • Entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varma utomhuspool samt gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception via info@fagelbrohus.se
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • 50 minuter behandling, välj mellan:
    1. Antistress behandling – En avslappnade behandling som innehåller en renande fotritual som inkluderar en fotpeeling med saltskrubb med eukalyptus. Vi masserar dina fötter, händer, nacke och hårbotten med ljuvliga eteriska oljor. Behandlingen gör dig ordentligt avslappnad, cirkulationen ökar och ger liv åt trötta fötter.
    2. Ansiktskur med Gua Sha Stenar – En unik upplevelse som omsluter hud och sinne. En vegansk och ekologisk ansiktskur som startar med en rogivande meditation följt av hudanalys. Sedan följer en djuprengörande massage förstärkt av den anrika Gua Sha-massage tekniken, strukturerat vattenelixir och Enzyme Serum Masque. En otroligt avslappnande behandling som ger din hud en fantastisk lyster.

Pris

Från 2 190 kr/person (del i dubbel/twinrum)

Lyxa till ditt spapaket

En extra lång sovmorgon eller varför inte frukost på rummet? Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen.

Boka

Du kan också kontakta oss för att boka.

Åldersgräns för Spa & relax

Barn 4 – 14 år är välkomna mellan 09:00-12:00 alla dagar. I vårt relax- och poolområde gäller annars 15-årsgräns i vuxet sällskap. I övrig gäller en 18-årsgräns. Hela relax- och poolområdet ska betraktas som en lugn och rogivande plats alla tider på dygnet med hänsyn till alla gäster.


Villkor

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!

OBS, alla måltider samt eventuell spa-behandling tillkommer till priset om du bokar för medföljande barn. Max tre personer per hotellrum, varav en person i extrasäng. Om du önskar boka fler än ett barn i samma rum måste ett barn 2-12 år dela säng med föräldrarna. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Barnpriser  i extrasäng;
0-2 år: 150 kr, spjälsäng (mat ingår ej)
2-6 år: 500 kr/barn inkl. måltider
7-12 år: 700 kr/barn inkl. måltider