Till sidans huvudinnehåll

À la carte meny

Gastronomisk njutning

Fredagar och lördagar serveras vår À la carte meny med noga utvalda rätter. Menyn är skapad med kärlek av våra kockar på plats på Fågelbrohus och kreerad med ett fokus på närodlat och säsongens primörer. För att garantera din plats i restaurangen rekommenderar vi att du bokar bord i förhand. Varmt välkommen! 

A la Carte Meny - Weekend

Förrätter

  • Nässelsoppa

    Med panko friterad blomkål & färsk tryffel

    155

  • Confiterad potatis

    Med svensk störrom, rökt smetana, pickad rödlök & västerbottenost

    165

  • Torsk- & krabbkaka

    Med picklade vårprimörer, svensk forellrom & ramslöksemulsion

    175

Varmrätter

  • Lammentrecote

    Med potatisterrin, ramslök, dillrostade knippmorötter, mildrostad vitlökssky & rödbetskräm

    285

  • Halstrad svensk regnbågsfilé från Klarälven

    Med dillslungad potatis med primörer, löjromshollandaise, brynt smör & pepparrot

    285

  • Saltbakad rotselleri

    Med blomkålspuré, torkad svartkål, rostade hasselnötter, syrlig smörsås & smörgåskrasse

    205

Desserter

  • Olivoljekaka

    Med rabarber, pistage & vaniljmascarpone

    120

  • Vit choklad semifreddo

    Med granatäpple, dulce de leche & chokladsmulor

    120

  • Svenska gårdsostar

    Med säsongens kompott & Solmarka knäcke

    155