Till sidans huvudinnehåll

À la carte meny

Gastronomisk njutning

Upptäck vår À la carte meny med noga utvalda rätter. Menyn är skapad med kärlek av våra kockar på plats på Fågelbrohus och kreerad med ett fokus på närodlat och säsongens primörer. För att garantera din plats i restaurangen rekommenderar vi att du bokar bord i förhand. Varmt välkommen! 

Vår á la carte meny serveras fredagar och lördagar.

A la Carte Meny

Förrätter

  • Gulbetsterrin

    Serveras med örtcreme, sojarostade hasselnötter, crudité på primörer och tryffelparmesan

    185

  • Crudo på hamachi

    Serveras med riven bonito, dressing på soja och miso, puffat bovete, dillinfuserad gurka och regnbågsrom

    185

  • Tataki på hjort

    Serveras med ostronemulsion, vårsvamp, palsternackschips, rödbetsgroddar samt ingefärspicklad kålrabbi

    195

Varmrätter

  • Grillad svensk gös

    Serveras med sparrisvelouté, primörer, sparris och fänkålscrudité, rökt brynt smör och dragoncreme

    365

  • Smörstekt skånsk söderslättsanka

    Serveras med sötpotatiscreme, rostad vitlök och äppelcidersky, karamelliserad lökmarmelad, friterad grönkål och aji amarillocreme

    365

  • Ramslöksrisotto

    Serveras med grillad grön sparris, tryffelpecorino, gotlandslinser och brunoise på primörer

    325

Desserter

  • Rabarber & citronkaka

    Serveras med krossade drömmar, vaniljcurd smaksatt med jasminblad, inkokt rabarber och yuzusorbet

    185

  • Toscakaka

    Serveras med nötknäck, inkokta päron, chokladganache, gravade hasselnötter och vaniljglass

    185

  • Kvällens cremé bruleé

    Serveras med passande tillbehör

    155

  • Kökets val av ostar

    Serveras med passande marmelad och fröknäcke

    175

Barnmeny

  • Plättar

    Serveras med sylt och grädde

    95

  • Högrevsburgare

    Serveras med briochebröd, cheddarost, majonnäs och pommes frites

    95

  • Pasta Bolognese

    95