Till sidans huvudinnehåll

À la carte meny

Gastronomisk njutning

Upptäck vår À la carte meny med noga utvalda rätter. Menyn är skapad med kärlek av våra kockar på plats på Fågelbrohus och kreerad med ett fokus på närodlat och säsongens primörer. För att garantera din plats i restaurangen rekommenderar vi att du bokar bord i förhand. Varmt välkommen! 

Vår À la carte meny gäller endast fredag & lördag.

A la Carte Meny

Förrätter

  • Misorostad blomkålssoppa

    serveras med fänkålstekt havskräfta, crudité på picklad kålrabbi & rädisor

    165

  • Tartar på beta

    serveras med tryffel-pecorinocremé, friterad kapris, gotlandstryffel, rökta mandlar & soyabönor

    155

  • Rådjurstataki

    serveras med confiterad purjolök, syltad shiitakesvamp, rostad lökemulsion, ostronkrasse, brynt soyasmör med blåbär & miso

    165

Varmrätter

  • Sotat hjortinnanlår

    serveras med tryfferad rotselleripuré, hasselnöt & svamppesto, fermenterade lingon, smörad cider & granskottssky & rotsellerikrisp

    325

  • Fjällröding

    serveras med sandefjordsås, forellrom, smörbakad jordärtskocka, råhyvlad blomkål, mandelpotatischips & fänkålscrudité

    315

  • Västerbottenkroketter

    serveras med tryfferad rotselleripuré, mandelpotatischips, fermenterade lingon, smörstekt shiitakesvamp & gotlandslinser

    295

Desserter

  • Toscakaka

    med nötknäck, inkokta päron, chokladganache, gravade hasselnötter & pralinéparfait

    145

  • Pâte sablée

    serveras med vit choklad & fänkål, jordgubbssorbet, passionsfrukts-bavaroise, Champagnecremé & chokladsmul

    155

  • Kvällens crème brûlée

    serveras med passande sorbet

    135