Till sidans huvudinnehåll

À la carte meny

Gastronomisk njutning

Upptäck vår À la carte meny med noga utvalda rätter. Menyn är skapad med kärlek av våra kockar på plats på Fågelbrohus och kreerad med ett fokus på närodlat och säsongens primörer. För att garantera din plats i restaurangen rekommenderar vi att du bokar bord i förhand. Varmt välkommen! 

A la Carte Meny

Förrätter

  • Tryffeltorsk ”mosaic”

    Serveras med dragonsmörsås, ponzumarinerad forellrom, tuilleflarn & sjökorall

    185

  • Sotat rådjursinnanlår

    Serveras med ostroncremé, gurkkrasse, fermenterad butternutpumpa, rödbetsgroddar, soyagravad äggula & picklad shiitakesvamp

    185

  • Gulbetsterrin

    Serveras med smörstekta kantareller, västerbottencremé, puffad mandelpotatis, dillolja & höstcruditeér

    185

Varmrätter

  • Lammytterfilé

    Serveras med chevré & rosmarinkryddad potatisterrin, smörad cider-dillsky & crudité på morot & betor samt cremé på havsgusost

    355

  • Smörstekt regnbåge

    Serveras med ängsyravelouté, marinerad grönkål, dillbakade jordärtskockor, mandelpotatischips, karl-johancremé, ponzumarinerad forellrom

    345

  • Västerbottenkrokett

    Serveras med smörstekt höstsvamp, fermenterad butternutpumpa, höstcruditeér & parmesan & örtcrème

    315

Desserter

  • Bakad choklad black & white

    Serveras med rostade pistage & hasselnötter, plommon & romcremé & salt karamellglass

    185

  • Kökets val av fyra ostar

    Serveras med passande marmelad & fröknäcke

    175

  • Kvällens cremé bruleé

    Serveras med passande sorbet & bär

    145

Barnmeny

  • Plättar med sylt & grädde

    75

  • Barnburgare med pommes

    95

  • Pasta Bolognese

    95

  • Vaniljglass med choklad el. kolasås

    65