Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.” Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

Vi på FågelbroHus tar emot små som stora sällskap. Boka ditt bord online, för reservation av sällskap över 8 personer var vänlig och kontakta oss på restaurang@fagelbrohus.se. Varmt välkommen!

Gällande Covid-19: Vi på FågelbroHus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi som arbetar på hotellet är väl införstådda med vikten av god hygien & skapar utrymme för att undvika trängsel och köer.

Vi ber dig alltid boka ditt bord hos oss på förhand. Känner du av sjukdomssymptom ber vi dig att undvika besök hos oss. Pga. de nya restriktionerna från FHM slutar vi alkoholservering kl. 20:00 och stänger vår restaurang/bar kl. 20:30 – vi erbjuder Roomservice efter stängningen. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 

ÖPPETTIDER

Frukost:
Lördag – Söndag 08:00-10:30
Middag:
Fredag – Lördag 17:00-20:30
Bar & Helgmeny:
Fredag – Lördag 12:00-20:30 & Söndag 12:00-15:00
Take away:
Fredag – Lördag 12:00-20:30 & Söndag 12:00-15:00

Avvikande öppettider under Covid-19 & enbart helgöppet under januari-mars 2021. Vissa dagar eller helger kan restaurangen vara abonnerad alternativt stängd. Vi rekommenderar därför alltid att du bokar ditt bord i förväg.

 

MENYER

Bar- & helgmeny >>

A La Carte Meny >>

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen.  Vi kan även ordna matlagningskvällar, provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer