Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.” Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

Vi på FågelbroHus tar emot små som stora sällskap. Boka ditt bord online innan ankomst, för reservation av sällskap över 8 personer var vänlig och kontakta oss på restaurang@fagelbrohus.se. Varmt välkommen!

Gällande Covid-19: Vi på FågelbroHus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi är Covid Clean-Certifierade, ett kvitto på att vi skapar en trygg & säker miljö utifrån rådande omständigheter. Vi som arbetar på hotellet är väl införstådda med vikten av god hygien & skapar utrymme för att undvika trängsel och köer. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 

MENYER

SOMMARENS ALL DAY MENY >>
gäller juni-augusti, från kl. 12:00 till 22:00

SOMMARENS BBQ-MENY >>
gäller midsommar-augusti, från kl. 17:00 till 22:00

VINLISTA >>

DRYCKESLISTA >>

 

ÖPPETTIDER

Vi vill kunna välkomna er på bästa sätt & ber er därför att alltid boka bord innan ankomst. Er bordsbokning gäller endast inne i restaurangen, i mån av plats försöker vi tillgodose era önskemål för bord på uteserveringen när ni anländer till restaurangen. Pga. restriktionerna från FHM slutar vi alkoholservering kl. 22:00 och stänger vår restaurang/bar kl. 22:30, vi kan placera max 4 personer vid ett bord. FågelbroHus håller öppet varje dag från och med Midsommaren. Varmt välkomna till oss!

FRUKOST:
08:00-11:00
MIDDAG:
17:00-22:30
BAR:
12:00-22:30

Take away:
Ring eller maila din Take Away beställning i förväg till oss!

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen. Vi kan även ordna provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer