Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.” Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

Vi på FågelbroHus tar emot små som stora sällskap. Boka ditt bord online innan ankomst, för reservation av sällskap över 8 personer var vänlig och kontakta oss på restaurang@fagelbrohus.se. Varmt välkommen!

Gällande Covid-19: Vi på FågelbroHus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi är Covid Clean -Certifierade, ett kvitto på att vi skapar en trygg & säker miljö utifrån rådande omständigheter. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 

MENYER

HÖSTENS À LA CARTE >>
serveras mellan 17:00 – 22:00 (gäller fram till december)

HÖSTENS BARMENY >>
serveras mellan 12:00 – 22:00

VINLISTA >>

DRYCKESLISTA >>

 

ÖPPETTIDER

Vi vill kunna välkomna er på bästa sätt & ber er därför att alltid boka bord innan ankomst. Varmt välkomna till oss!

FRUKOST:
Måndag-fredag 07:00-09:00
Lördag-söndag 08:00-10:00
MIDDAG:
Måndag-torsdag 18:00-22:00
Fredag-lördag 17:00-23:00
BAR:
12:00-23:00

Take away:
Ring eller maila din Take Away beställning i förväg till oss!

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen. Vi kan även ordna provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer