Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.” Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

Vi på FågelbroHus tar emot små som stora sällskap. Boka ditt bord online, för reservation av sällskap över 8 personer var vänlig och kontakta oss på restaurang@fagelbrohus.se. Varmt välkommen!

Gällande Covid-19: Vi på FågelbroHus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi som arbetar på hotellet är väl införstådda med vikten av god hygien & skapar utrymme för att undvika trängsel och köer. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 

ÖPPETTIDER

Avvikande öppettider under Covid-19 & enbart helgöppet under januari-april 2021 (sportlov vecka 9 öppet hela veckan, läs mer här >>). Vissa dagar eller helger kan restaurangen vara abonnerad alternativt stängd. Vi rekommenderar därför alltid att du bokar ditt bord i förväg.

Pga. restriktionerna från FHM slutar vi alkoholservering kl. 20:00 och stänger vår restaurang/bar kl. 20:30.

Frukost:
Lördag – Söndag 08:00-10:30
Middag:
Fredag – Lördag 17:00-20:30
Bar & Helgmeny:
Fredag – Lördag 12:00-20:30 & Söndag 12:00-15:00
Take away:
Fredag – Lördag 12:00-20:30 & Söndag 12:00-15:00

 

MENYER

Helgmeny (lunch, fika & barnmeny) >>

A La Carte Meny (middag) >>

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen.  Vi kan även ordna matlagningskvällar, provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer