Till sidans huvudinnehåll

Restaurangen

En livfull restaurang för alla tillfällen

Restaurangen hos oss på Fågelbrohus är perfekt för såväl vardagslyx som firande med familjen eller kvalitetstid med någon du håller kär. Det är en livfull restaurang med plats för både små och stora sällskap. På menyn finner du alltid rätter med fokus på säsong och de råvaror vi använder är noga utvalda av våra kockar. Välkommen till oss för gastronomisk njutning i en avslappnad miljö och med personlig service.

 

Mat & dryck

Fågelbrohussparrishelg 14-15/4

Välkommen till Fågelbrohus sparrishelg!

Njut av amuse bouche vid ankomst och slå dig sedan ned i restaurangen för att uppleva av en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum.

Vinprovning

En smakrik vinprovningpå egen hand 

Tillsammans med vår vinleverantör Handpicked Wines har vi tagit fram en vinprovning där du på egen hand utforskar utvalda röda viner. Beställ upplevelsen i baren och njut sedan av nya smaker tillsammans med ditt sällskap.

Den här vinflighten ger dig tillfälle att bli bekant med två röda nyanser från Italien och en från nordvästra USA. Här får du prova tre klassiska druvor som står bakom vinerna – nebbiolo, sangiovese och cabernet sauvignon.

Välkommen på en smakresa som bjuder på en intressant jämförelse av smakrikedom i olika stilar! Till detta njuter du av passande tilltugg. 

Pris: 295 kr per person

Vänligen förboka din provning om ni är över 4 personer i ert sällskap på info@fagelbrohus.se. Vi erbjuder även provningar av vitt vin och bubbel.

Restaurangen

Utforska våra menyer

Vi serverar frukost, lunch och middag.

Baren

Goda drinkar & svalkande drycker

I hjärtat av hotellet finner du vår bar som ligger i anslutning till receptionen. Här kan du beställa läskande drycker, fika och från kl 12.00 serveras vår meny "Alltid på Fågelbrohus". 

Frukost

Njut av vår omtyckta frukost

"Morgonstund har guld i mund" ett gammalt ordspråk men ack så viktigt. Vår frukost har blivit gästernas favorit och det är något vi är otroligt stolta över.

Frukosten serveras: 

Tisdag - fredag, kl 07.00 - 09.00
Lördag - söndag, kl 08.00 - 11.00

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Avslappnande söndagsmorgon 🥰⁠
Ses vi snart? Instagram bild
  34 instagram likes

  Avslappnande söndagsmorgon 🥰⁠ Ses vi snart?

 • Gör som @paulas_me och ta med familjen till oss för en härlig ledighet tillsammans. Påsklovet närmar sig och vi gör hotellet redo för både stora och små! 💛 Instagram bild
  47 instagram likes

  Gör som @paulas_me och ta med familjen till oss för en härlig ...

 • Påsken firas bäst här, på vår naturnära oas! ⁠
⁠
Ta med familjen och njut av en härlig ledighet tillsammans. Vi har fyllt hotellet med skoj för både stora och små, missa inte årets äggjakt i trädgården 🐣⁠
⁠
Läs mer och säkra era platser på länken i vår profil 🤍 Instagram bild
  26 instagram likes

  Påsken firas bäst här, på vår naturnära oas! ⁠ ⁠ Ta med familjen ...

 • En naturnära destination med fokus på aktivitet och avkoppling. Vill du bli en del av teamet här hos oss, på Fågelbrohus? 

Anmäl dig till vår rekryteringsdag den 30 Mars, länk i profil. Hoppas att vi ses! Instagram bild
  30 instagram likes

  En naturnära destination med fokus på aktivitet och avkoppling. ...