Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.” Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

Vi på FågelbroHus tar emot små som stora sällskap. Boka ditt bord online innan ankomst, för reservation av sällskap över 8 personer var vänlig och kontakta oss på restaurang@fagelbrohus.se. Varmt välkommen!

Gällande Covid-19: Vi på FågelbroHus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi är Covid Clean-Certifierade, ett kvitto på att vi skapar en trygg & säker miljö utifrån rådande omständigheter. Vi som arbetar på hotellet är väl införstådda med vikten av god hygien & skapar utrymme för att undvika trängsel och köer. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 

MENYER

SOMMARENS ALL DAY MENY >>
gäller juni-augusti, från kl. 12:00 till 22:00

SOMMARENS BBQ-MENY >>
gäller midsommar-augusti, från kl. 17:00 till 22:00

VINLISTA >>

DRYCKESLISTA >>

 

ÖPPETTIDER

Vi vill kunna välkomna er på bästa sätt & ber er därför att alltid boka bord innan ankomst. Er bordsbokning gäller endast inne i restaurangen, i mån av plats försöker vi tillgodose era önskemål för bord på uteserveringen när ni anländer till restaurangen.

FågelbroHus håller öppet varje dag från och med Midsommaren. Varmt välkomna till oss!

FRUKOST:
08:00-11:00
MIDDAG:
17:00-23:00
BAR:
12:00-23:00

Take away:
Ring eller maila din Take Away beställning i förväg till oss!

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen. Vi kan även ordna provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer