Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.” Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

Vi på FågelbroHus tar emot små som stora sällskap. Boka ditt bord online, för reservation av sällskap över 8 personer var vänlig och kontakta oss på restaurang@fagelbrohus.se. Varmt välkommen!

Gällande Covid-19: Vi på FågelbroHus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt för att undvika smittspridning. Vi som arbetar på hotellet är väl införstådda med vikten av god hygien & skapar utrymme för att undvika trängsel och köer. Vi tackar för er förståelse och för ert samarbete med detta!

 

MENYER

ALL DAY BRUNCH (mellanrätter, fika & barnmeny) – gäller april-maj >>

A’LA CARTE MENY (middag) – gäller april-maj >>

MORSDAG 30.5.2021 – Spa&Lunch >>

 

ÖPPETTIDER

Vi ber er alltid att boka ert bord på förhand. Det kan komma avvikande öppettider under Covid-19. Pga. restriktionerna från FHM slutar vi alkoholservering kl. 20:00 och stänger vår restaurang/bar kl. 20:30.

FågelbroHus håller öppet fredag-söndag under april, torsdag-söndag under maj & varje dag under sommaren. Varmt välkomna till oss!

FRUKOST:
Lördag – Söndag 08:00-10:30
MIDDAG:
Fredag – Lördag 17:00-20:30
BAR/LUNCH:
Fredag – Lördag 12:00-20:30 & Söndag 12:00-15:00

Take away:
Fredag – Lördag 12:00-20:30 & Söndag 12:00-15:00 (ring eller maila din Take Away beställning i förväg till oss)

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen.  Vi kan även ordna matlagningskvällar, provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer