Till sidans huvudinnehåll

Mat & dryckesupplevelser

Njut av smaksensationer

På Fågelbrohus har vi stor passion för mat och dryck och den glädje som den tillför. Testa en av våra vinflighter där du får utforska utvalda viner på egen hand, boka in en lyxig vinprovning med vår sommelier eller upptäck Fågelbrohus sparrishelg!

 

Vinflight

En vinprovning på egen hand 

Tillsammans med vår vinleverantör Handpicked Wines har vi tagit fram en vinprovning där du på egen hand utforskar utvalda röda eller vita viner.

Röda viner – Smakrikedom med olika nyanser
Den här vinflighten ger dig tillfälle att bli bekant med två röda nyanser från Italien och en från nordvästra USA. Här får du prova tre klassiska druvor som står bakom vinerna – nebbiolo, sangiovese och cabernet sauvignon.

Vita viner - Hantverk från tre adresser
I denna vinflight får du prova tre vita viner med olika ursprung och stildrag. Från det krispiga till det gyllene och fylliga. Gemensamt drag är omsorgsfulla producenter som bjuder på ett gott hantverk, från odling till produktion. Välkommen att besöka Österrike, Sydafrika och USA!

Pris: 295 kr per person

Beställ upplevelsen i baren och njut sedan av nya smaker tillsammans med ditt sällskap, till detta serveras passande tilltugg. Vänligen förboka din provning om ni är över 4 personer i ert sällskap på info@fagelbrohus.se. 

Vinprovning

Lyxig provning med sommelier 

Addera något extra till din vistelse och boka in en vinprovning med hotellets sommelier. En perfekt aktivitet för er konferens eller firande! 

Vi har en välfylld vinkällare som kontinuerligt fylls på och uppdateras med nya, intressanta etiketter från vinvärldens alla hörn.

Vi skärddarsyr provningen efter era önskemål. Här kan ni välja mellan mousserande, vita och röda viner samt om ni vill fokusera på en specifik druva eller region.

Fågelbrohus sparrishelg

Vi hyllar säsongensprimörer 

Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus! Den 26 och 27 april är det dags för Fågelbrohus sparrishelg, vi hyllar primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 april hyllar vi primörernas start av säsongen och sätter sparrisen i fokus! 

Checka in på vår lantliga oas och njut av ett glas bubbel, koppla av vid vår pool-och relaxavdelning och njut av de vackra omgivningarna.

Till kvällen serveras en fantastisk sparrismiddag - slå er ned i restaurangen, här bjuds du på amuse bouche innan ni får avnjuta en god trerättersmiddag där sparrisen står i centrum. Instagram bild
  26 instagram likes

  Välkommen till en gastronomisk vår på Fågelbrohus, den 26-27 ...

 • Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig färgpalett och i våra nyrenoverade Country Club Deluxe-rum med utvald design vilar du bekvämt i en mjuk dubbelsäng. I badrummen erbjuder vi Kerstin Florians exklusiva produkter och utanför fönstren blickar du ut över Fågelbrolandet och den natursköna omgivningen. Instagram bild
  44 instagram likes

  Fågelbrohus erbjuder 72 hotellrum, alla inredda i en ljus härlig ...

 • Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på helgen och checka in på Fågelbrohus en fredag! Sätt på dig en av våra mjuka morgonrockar och ta dig till vår pool & relaxavdelning för en stund av harmoni och avkoppling. Kanske firar du veckan med något gott i glaset under en stund i vår uppvärmda utomshuskälla mitt bland grönskande natur. Instagram bild
  36 instagram likes

  Lämna jobbet och veckan bakom dig och unna dig en bra start på ...

 • Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där du bokar vårt paket Sommarharmoni. Ange koden SOMMAR för att ta del av erbjudandet, koden är giltig till och med 30/4. Instagram bild
  33 instagram likes

  Njut av sommaren på Fågelbrohus - Just nu får du 20% rabatt där ...