Till sidans huvudinnehåll

Kick off

Ett miljöombyte med energiboost

Överraska med kick off på Fågelbrohus! De stora utemiljöerna kombinerat med aktiviteter, gastronomi, konferenslokaler samt vår pool & relaxavdelning gör att möjligheterna på Fågelbrohus är oändliga. Låt oss tillsammans skräddarsy ert arrangemang. 

Kickoff på Fågelbrohus

Lämna kontoret och vardagen och ta med teamet till Fågelbrohus. I de lantliga och natursköna miljöerna får ni möjlighet att tänka om och tänka nytt. Förutom flexibla lokaler, gott kaffe, krispiga hotellakan och smaksensationer så ingår entré till vår relaxavdelning med uppvärmd utomhuskälla i vår kick off erbjudande.

Upplevelsen
Efter ett varmt välkomnande i entrén och dagens första kopp kaffe startar ni mötet i er lokal, här finns dessutom flera salonger och sociala ytor för er som önskar stunder av grupparbete. Därefter följer en god fika, lunch och sedan en liten eftermiddagsfika igen. Er stund i spa väljer ni själva när ni avnjuter men till kvällen väntar även en smakresa med 3-rättersmiddag i vår restaurang.

Efter en heldag med kreativitet och energi sover ni gott i ett av våra 72 hotellrum för att sedan vakna upp till vår goda frukostbuffé med noga utvalda produkter och råvaror.

Fågelbrohus kick off erbjudande

I vårt kick off erbjudande ingår:

Lokalhyra dag 1
Förmiddagskaffe / Lunch / Eftermiddagskaffe
1 glas Champagne & 3-rätters middag
Boende i enkelrum
Frukostbuffé
Entré till vår pool & relax 

Kontakt & boka

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse!