Till sidans huvudinnehåll

Rekryteringsdag

Rekryteringsdag på Fågelbrohus

Torsdag den 30 mars

Vill du bli en del av Fågelbrohus?

Nu söker vi på Fågelbrohus kundproffs som vill arbeta på en naturnära destination med fokus på aktivitet och avkoppling.

Fågelbrohus ligger vackert beläget på Värmdö, här välkomnas du av ett team som älskar att skapa minnesvärda ögonblick för våra gäster. Kombinationen aktivitet och avkoppling tillsammans med närodlad mat och personlig service är vårt DNA, vi söker därför kundproffs som vill ge våra gäster oförglömliga upplevelser. Varmt välkommen till vår rekryteringsdag den 30 mars!

Rekryteringsdag den 30 mars 

Plats: Fågelbrohus
Klockan: 16.00-18.00
Intervju: Intervjun kommer att vara en sk. "snabbintervju" på ca 15 min och utifrån de intervjuerna kommer vi att välja kandidater som går vidare till nästa steg i processen, vilket blir en längre intervju där vi går djupare och beskriver mer om tjänsten och Fågelbrohus. Alla som inte går vidare till nästa steg kommer oavsett att få återkoppling.

Vi söker bland annat följande tjänster: Receptionister och nattreceptionist, servis och frukostservis, städpersonal, diskare, kockar och spaterapeuter

För att delta på rekryteringsdagen den 30 mars så måste du föranmäla dig och detta gör du via länkknappen nedan. Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta mer om denna fantastiska plats!

Vi ses på Fågelbrohus den 30 mars, glöm inte att anmäla dig till dagen! 
/ Ledningsgruppen på Fågelbrohus