Golfpaket deluxe

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en riktigt trevlig golfupplevelse. Kombinera rundan med en avkopplande hotellvistelse på FågelbroHus! Banan öppnar 1 maj 2021.

Fågelbros 18-hålsbana har en omväxlande karaktär med park- och skogsbana i härlig skärgårdsmiljö. Banan har en nivå som passar de flesta golfare, med några utmaningar även för de allra bästa. Efter golfen kan du varva ner med god dryck och snacks i FågelbroHus bar, eller varför inte slappna av i vår relaxavdelning?

I paketet ingår

  • 3-rättersmiddag
  • Logi (del i våra hotellrum Country Club Queen, Twin eller Superior). Läs mer om våra rumskategorier.
  • Frukost
  • 2st 18-hålsspel på Wermdö eller Fågelbro GCC
  • Entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varma utomhuspool samt gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception via info@fagelbrohus.se
  • Lån av morgonrock & tofflor

Pris

Från 2 995 kr/person i del i dubbelrum. (enkelrumstillägg 350 kr).

BOKA

Vid bokningsförfrågningar på golfpaket kollar vi upp tillgänglighet av tider på banan.

BOKA GOLFPAKET GENOM ATT KONTAKTA RECEPTIONEN>>

Golfpaketet är tillgängligt så länge banan är öppen – vanligtvis från början av maj till och med slutet på september (med reservation för vädret som påverkar banans skick).

 


Villkor

Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. För avbokning kontakta hotellet direkt. Vid bokningsförfrågningar på golfpaket kollar vi upp tillgänglighet av tider på banan.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer