Event

Hyr FågelbroHus för din nästa fest eller för ditt event. På den vackra gården som närmast kan beskrivas som en Country Club i klassisk svensk design finns möjligheter till alla festligheter. Bröllop, jubileum, företagsfest, lanseringar, events, släktträff – vilken anledning du än har till att fira så har vi vackra festlokaler för middag och dans eller mysiga salonger för de mindre sällskapen. Den omgivande miljön utgör en perfekt grund för både avkoppling och aktivitet.

Den hemtrevliga miljön i kombination med den härliga krogen med tillhörande vinkällare, den avkopplande och lyxiga atmosfären och alla möjligheter till aktiviteter, gör denna skärgårdspärla till festplatsen för alla tillfällen.

Golf, tennis, boule eller mysiga promenader i de vackra omgivningarna är bara några exempel på vad du kan göra under ditt besök hos oss. Prova också vår relaxavdelning med vårt nybyggda gym, basta i ångbastun eller den vanliga bastun och koppla av i utomhusjacuzzin. Ni kan även njuta av en massage, aromaterapi eller andra sköna behandlingar i vår spa-svit. Skäm bort dig själv och dina gäster!

 

Obs! Just nu är vår utomhusjacuzzi ur bruk. Kontakta hotellet för mer information.