Aktivitetslov på Fågelbro

Ta med familjen till natursköna FågelbroHus för ett aktivt höstlov. Med vårt perfekta läge precis intill golfbana, padelbana, stall, grönskande natur och havet finns här mängder av aktiviteter för er att njuta av tillsammans. Kvalitetstid i friska luften kombinerat med ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool och en god middag gör detta till den perfekta höstlovs-getaway för alla, stora som små.

Bokas 2 – 5 november.

Innan incheckning får hela familjen tillsammans skapa den finaste eller mest skrämmande pumpan i vår pumpatävling. Därefter är det full fokus på att umgås; besök vårt lekrum, utmana syskonen i pingis, gå vår tipsrunda, låna cyklar eller spela en omgång biljard. Vid vår uppvärmda utomhuspool spelar musiken och vi serveras lite snacks och alkoholfridryck så att er stund här blir riktigt skoj och härlig. På kvällen serveras en tvårättersmiddag och därefter får ni drömma söta drömmar och vakna upp till vår goda frukostbuffé.

Förutom alla de aktiviteter vi erbjuder på plats på hotellet så har vi under höstlovet spännande samarbeten med våra grannar, nämligen golfklubben och stallet. Vad sägs om golfträning, en korthåls-runda eller lite ponnyridning. Dessa aktiviteter bokas mot en kostnad och all info ser ni längre ned på sidan. Missa inte heller att testa padel på våra två nya utomhusbanor.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi
  • Tvårätters middag, varmrätt + dessert
  • Pumpatävling kl 14-16 på incheckningsdagen
  • Tillgång till pyssel & lek
  • Relax & Pool: 2 timmar/familj inkl. snacks och alkoholfridryck. Förbokas vid bokningstillfället
  • Möjlighet till padel, golf & ponnyridning – se prislista nedan
  • Frukostbuffé

Pris

Från 2 990 kr för 2 vuxna + 1 barn
Från 2 090 kr för 1 vuxen + 1 barn

OBS! För att boka fler barn än ett per rum vänd dig direkt till hotellet. Maila in din förfrågan till bokningen >> MAILA

Boka online

 

Aktiviteter

Boka golfupplevelse
– Träningspass onsdag-fredag kl.14.00-16.00. 450 kronor per barn och träningstillfälle. På dessa pass är man upp till 8 deltagare. Spel på korthålsbanan: 200 kronor per vuxen och 100 kronor för junior. Träningstider och spel bokas när du klickar dig vidare i onlinebokningsprocessen.

Boka ponnyridning
– Ponnyridning kostar 450 kronor för 45 minuter. Åldersgräns från 7 år. Boka via receptionen info@fagelbrohus.se

Boka spabehandling
– Vi erbjuder lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian, garantera en stunds avkoppling och förboka din behandling: Bokas >>här eller via >>mail.

Boka lunch
– Gör er vistelse extra lång och härlig och boka in en lunch hos oss innan pumpatävlingen drar igång. Lunchen serveras från kl. 12.00 och är en perfekt uppladdning inför en dag fylld av aktivitet och umgänge. Boka bord >>här

MENYER
Barnens Höstlovsmeny här>>
Barmeny (serveras lunchtid) & A’la carte (middagsmeny) hittar ni här>>


Villkor

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:

Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!