Kärleksfull skaldjursweekend

Oavsett om du vill fira alla hjärtans dag – eller bara din kärlek till skaldjur – är det här rätt hotellweekend för dig. Ta med någon du tycker om och njut av en helg präglad av havets läckerheter på FågelbroHus.

Skaldjursweekend anordnas den 16 februari 2019.

Denna helg på hotellet kommer givetvis gå i kärlekens tecken med små överraskningar. Ta med dig någon du tycker om!

Under middagen får du njuta från det bästa från havet från en förrättsbuffé, tillagat med stor omsorg av vårt kök – här hittar du bland annat olika sorters sill, lax och musslor i vin. En lyxig skaldjursplateu med goda tillbehör serveras sedan vid bordet och middagen avslutas med läckra desserter i tapasform och ostbricka med lokala hantverksdelikatesser.

I priset ingår

  • Logi (del i valfri rumskategori)
  • Fyrarättersmiddag med havets förrättsbuffé, skaldjursplateu med tillbehör, desserttapas och ostbricka.
  • Fri tillgång till relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu samt gym
  • Frukostbuffé

Glöm inte att meddela eventuella allergier/graviditet eller om ni önskar vegetariskt alternativ till hotellet direkt vid bokningen!

Kanske en spabehandling lockar innan middagen? Du hittar alla tillval i steg 2 under bokningen.

Pris

Från 1695,-/person (i del i dubbelrum)
350,- enkelrumstillägg.

Middag utan hotellpaket

Om du vill boka bord för att endast komma och äta skaldjursmiddag kostar det 895,- per person. Välkommen att kontakta oss för att boka bord. Observera att antalet bord för icke boende gäster är begränsat, så boka så snart som, möjligt för att vara säker på att få plats!

Boka

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Bokningen betalas direkt vid bokningstillfället. Fri avbokning fram till 1 dag innan ankomst senast kl 18.00, därefter 100% debitering. För avbokning kontakta hotellet direkt.

Max tre personer per hotellrum, varav en person i extrasäng. Om du önskar boka fler än ett barn i samma rum måste ett barn 2-12 år dela säng med föräldrarna. Kontakta receptionen så hjälper vi dig