Romantisk weekend

Skäm bort er med en härlig romantisk och mysig weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss!

Ta med någon du tycker om, vänner eller familj för en skön weekend på FågelbroHus. Njut av närheten till skärgården och den lantliga naturen. På hotellet finns en relaxavdelning med bastu och lounge att koppla av i samt en varm källa utomhus, där ni kan ta ett dopp med fantastisk utsikt över naturen. Ni kan också spela biljard eller ta ett pass i gymmet. På kvällen väntar en trerättersmeny, komponerad efter säsong av vår köksmästare.

I romantisk weekend ingår:

  • Logi i dubbelrum (del i våra hotellrum classic dubbelrum/twin/enkelrum)
  • En halvflaska mousserande, frukt & choklad på rummet vid ankomst
  • Lyxig trerättersmiddag
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varm utomhuskälla samt gym
  • Morgonrock & tofflor på rummet

Lyxa till vistelsen

Varför inte boka en härlig massage eller spabehandling eller en härlig morgonrock till relaxavdelningen? Alla tillval hittar du i steg 2 i bokningen.

Pris

Från 1 995 kr/person (del i dubbelrum)

Boka

BOKA PAKETET ONLINE>> 

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället med kreditkort. Paketet är bokningsbart med ankomst på lördagar. Fri avbokning fram till en dag innan ankomst, senast kl 18.00 därefter 100% debitering. För avbokning kontakta hotellet.

Max tre personer per hotellrum, varav en person i extrasäng. Om du önskar boka fler än ett barn i samma rum måste ett barn 2-12 år dela säng med föräldrarna. Kontakta receptionen så hjälper vi dig!

Barnpriser  i extrasäng;
0-2 år: 150 kr, spjälsäng (mat ingår ej)
2-6 år: 500 kr/barn inkl. måltider
7-12 år: 700 kr/barn inkl. måltider

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer