Till sidans huvudinnehåll

Sommarens á la carte

Somriga smaker & älskade klassiker

Våra kreatörer i köket har skapat en meny för sommaren som är full av njutbara smaker. Slå dig ned i matsalen eller på terrassen och låt smaklökarna få sig en dans med godsaker som Burrata med svenska tomater, Matjessill och pocherat ägg, citronbakad kål med rökta mandlar eller smörstekt havsaborre med underbara tillbehör. Här serveras utvalda rätter för allas smaker! 

Denna meny serveras från den 1 juli 2022!

Sommarens á la carte

Förrätter

  • Mozzarella

    Svensk mozzarella med Karintorps tomater, surdegskrutonger & hyvlad mandel

    145

  • Matjessill

    Matjessill, pocherat ägg med brynt smörsnö, syrad lök & smörbakade rädisor

    155

  • Oxcarpaccio

    Oxcarpaccio med sotad lök, rostade hasselnötter, manchego & ruccola

    165

Varmrätter

  • Citronbakad kål

    Citronbakad kål med rökta mandlar, fermenterad tomat, myntapesto & krasse

    245

  • Biff minut

    Biff minut med tomatsallad, rödvinssås, örtsmör & pommes frites

    285

  • Smörstekt havsaborre

    Smörstekt havsaborre med Beurre Blanc, sommarprimörer, forellrom & färskpotatis

    315

Desserter

  • Madeleinekaka

    Madeleinekaka, äppelsorbet, jordgubbar, brynt smörkräm & kanderade pekannötter

    135

  • Vallmokaka

    Vallmokaka med flädercurd, citronparfait & krossade drömmar

    145

  • Vaniljglass

    Vaniljglass med sommarbär och rostade hasselnötter

    95