Till sidans huvudinnehåll

Menyer

Säsongens primörer och närodlat

Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Tillsammans arbetar teamet i köket med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus. Välkommen att njuta av både lunch och middag i restaurangen. 

” Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong ”

Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproducerade råvaror i säsong ligger i fokus.

À la carte meny

Gastronomisk njutning varje helg

Fredagar och lördagar serveras vår À la carte meny med noga utvalda rätter. Njut av rätter som nässelsoppa, lammentrecote, saltbakad rotselleri och svenska gårdsostar. 

Alltid på Fågelbrohus

Favoriter förankrade i vår lantliga & skärgårdsnära miljö

Menyn serveras hela dagen, kl 12.00-22.00

Matupplevelserför alla tillfällen

Välkommen till oss för matupplevelser oavsett tillfälle. Unna dig vardagslyx, fira med familjen eller njut av kvalitetstid med någon du håller kär.