Till sidans huvudinnehåll

Adventsfrukost med pool & relax

Decembermys på Fågelbrohus

Vi firar december med årets mysigaste helgaktivitet! Njut av frukost i våra lantliga miljöer efterföljt av avkoppling vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning, premiär lördagen den 2 december. 

Fågelbrohus blir extra magiskt runt jul, den krispiga naturen och de lantliga miljöerna omfamnar dig redan när du parkerar bilen och sedan välkomnar hotellet dig i sin vackraste vinterskrud.

Ni kan även välja att starta er vistelse med avkoppling vid vår pool och relaxavdelning och därefter njuta av en trevlig lunch hos oss.

Adventsfrukost med pool & relax

I erbjudandet ingår: Frukostbuffé & entré till vår pool- och relaxavdelning.

Tid: Frukost serveras 08.00-11.00, därefter;
Relax 09.00-11.00 eller 11.00-13.00 på lördagar
Relax 08.00-10.00 eller 10.00-12.00 på söndagar

Pris: 495kr per person.

Erbjudandet gäller lördagar och söndagar mellan 1-17 december. Bokning sker via receptionen: info@fagelbrohus.se

Adventsfrukost med pool & relax

Decembermys

Adventsfrukostmedpool & relax

Frukostbuffé & entré till vår pool- och relaxavdelning.

Njut av årets mysigaste helgaktivitet! 

Decembermys med god frukost och avkoppling

Med premiär den 2 december och sedan varje lördag & söndag fram tills jul välkomnar vi dig på stämningsfullt decembermys. Frossa i vår goda frukostbuffé med färskt bröd, goda pålägg, nystekta plättar, hemgjord äggröra och rykande hett kaffe för att sedan unna dig timmar av avkoppling vid vår pool och relaxavdelning.
 
Efter frukosten hoppar du i badrocken och tar dig vidare till vår pool och relaxavdelning. Här lutar du dig tillbaka i någon av våra sköna fåtöljer, återhämtar dig i bastun eller njuter av ett värmande dopp i den kalla vinterluften. Helt enkelt en förmiddag med fokus på avkoppling och livskvalitet. En perfekt tidig julklapp för dig som behöver en stund för dig själv eller för att unna dig kvalitetstid med någon du håller kär.

En plats för avkoppling & njutning

Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dig vid vår pool & relax

Spabehandlingar

Investera i dig själv med en lyxig spabehandling signerad Kerstin Florian

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Glögg, klassiskt julbord, vår uppvärmda utomhuspool, en avkopplande övernattning och en ljuvlig frukostbuffé. Välkommen till julen på Fågelbrohus!

Hos oss serveras julens favoriter med klassiska smaker och stämningen blir något alldeles extra när hotellet välkomnar dig i sin vackraste vinterskrud. Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Instagram bild
  34 instagram likes

  Glögg, klassiskt julbord, vår uppvärmda utomhuspool, en ...

 • Kom i julstämning med årets mysigaste helgaktivitet: Decembermys med adventsfrukost hos oss!

Frossa i vår goda frukostbuffé med färskt bröd, goda pålägg, nystekta plättar, hemgjord äggröra och rykande hett kaffe för att sedan unna dig timmar av avkoppling vid vår pool och relaxavdelning.

I erbjudandet ingår: Frukostbuffé & entré till vår pool- och relaxavdelning.

Pris: 495kr per person. Instagram bild
  47 instagram likes

  Kom i julstämning med årets mysigaste helgaktivitet: Decembermys ...

 • Överraska med ett presentkort till Fågelbrohus i jul! Vem skulle inte bli glad för en vistelse till vår lantliga oas på Värmdö? Med avkoppling vid vår pool & relax, smaksensationer i vår restaurang, uppleva natursköna omgivningar, sköna hotellsängar och lyxiga spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Årets julklapp helt enkelt! Instagram bild
  28 instagram likes

  Överraska med ett presentkort till Fågelbrohus i jul! Vem skulle ...

 • På Fågelbrohus blir stämningen något alldeles extra när hotellet välkomnar dig i sin vackraste vinterskrud. Den lantliga känslan omfamnar dig redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen. Instagram bild
  27 instagram likes

  På Fågelbrohus blir stämningen något alldeles extra när hotellet ...