Kick off

Överraska dina kollegor med kick off på Fågelbrohus. Starta året med att samla teamet till ett kreativt möte i natursköna miljöer, med god mat och en stunds lyx vid vår varma utomhuskälla och relaxavdelning.

Lämna kontoret och vardagen och ta med teamet till Fågelbrohus. I de lantliga och natursköna miljöerna får ni möjlighet att tänka om och tänka nytt. Förutom flexibla lokaler, gott kaffe, krispiga hotellakan och smaksensationer så ingår entré till vår relaxavdelning med uppvärmd utomhuskälla i vår kick off erbjudande.

Upplevelsen
Efter ett varmt välkomnande i entrén och dagens första kopp kaffe startar ni mötet i er lokal, här finns dessutom flera salonger och sociala ytor för er som önskar stunder av grupparbete. Därefter följer en god fika, lunch och sedan en liten eftermiddagsfika igen. Er stund i spa väljer ni själva när ni avnjuter men till kvällen väntar även en smakresa med 3-rättersmiddag i vår restaurang.

Efter en heldag med kreativitet och energi sover ni gott i ett av våra 72 hotellrum för att sedan vakna upp till vår goda frukostbuffé med noga utvalda produkter och råvaror.

I erbjudandet ingår:

  • Lokalhyra dag 1
  • Förmiddagskaffe
  • Lunch
  • Eftermiddagskaffe
  • 1 glas Champagne
  • 3-rätters middag
  • Boende i enkelrum
  • Frukostbuffé
  • Fri aktivitet: Entré till vår pool & relax (det finns även möjlighet att hyra relaxen privat mot tilläggskostnad, samt lägga till träningspass eller behandlingar)

Aktiviteter
Önskar ni att fylla dagen med det lilla extra så har vi en stor trädgård som passar för mängder av aktiviteter, havet och Stockholms skärgård finner ni bara 10 minuter bort och runt hörnet väntar Fågelbrohus Golfklubb. Fågelbrohus är ett aktivitets-Mekka, så bara fråga oss så kan vi presentera ett gediget utbud av aktiviteter för både stora och små grupper.

För mindre grupper, upp till 8 personer finns möjlighet att köpa till yoga, vattengympa eller basturitualer. Det kostar 2000 kr per aktivitet och allt genomförs i våra fina lokaler eller på vår pool & relaxavdelning.

PRIS

Från 2 790 kr/person

Boka kick off

Kontakta oss med din förfrågan på 
Telefon: 08-522 061 00
Eller mail

Du kan också chatta med våra mötesproffs på sabismoten.se


VILLKOR

Gäller bokningar till och med 30 mars 2022 för minst 10 personer. Priserna är från-priser och gäller i mån av plats.