Longstay

1 juni – 31 augusti
Checka in på Fågelbrohus i sommar och koppla av ordentligt, bo minst 3 nätter och boka detta longstay-erbjudande. Här njuter ni av sköna sommardagar med drinkar på terrassen, smaksensationer i restaurangen, mjuka hotellsängar och natursköna omgivningar med möjlighet till avkoppling vid vår utomhuspool och lyxiga spabehandlingar. Välkomna till en levande plats med stort utbud aktiviteter och Stockholms vackra skärgård runt knuten!

Värmdö är något alldeles extra på sommaren, den lantliga idyllen förför er och ni får möjligheten att bara koppla av. Checka in hos oss i flera dagar och njut av hela vårt utbud av svalkande dopp i poolen, avkopplande behandlingar på spa, makalös frukostbuffé, läskande drinkar i baren och god sömn i fina hotellrum. I detta paket ingår endast övernattning & frukost så ni kan skräddarsy er vistelse helt efter era önskemål och behov.

En aktiv sommar finns även hos oss, spela padel på våra nya banor som lanseras i juni, utmana någon i familjen i biljard, gå vår tipspromenad, spela golf, promenera i naturen eller upptäck Stockholms skärgård som ligger runt knuten. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, här ska alla få njuta av avkopplande sommardagar!

I paketet ingår

  • Övernattning
  • Frukostbuffé

Pris

Från 950 kr / två personer och natt.

BOKA ONLINE

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.

ADDERA LITE EXTRA LYX PÅ DIN VISTELSE

SPA, RELAX & UTOMHUS POOL – Bokas via mail>>, mer info hittar du här>>. Pris 295kr per person till hotellgäster.
KERSTIN FLORIAN SPABEHANDLINGAR – Bokas här>> eller via mail>>
PADEL – Bokas via mail>>, pris från 460kr/h.
GOLF, FÅGELBROHUS GOLF & COUNTRY CLUB – Golfbanan bokas via mail>>
FÅGELBRO STALL – Möjlighet att boka ridlektion för barn, bokas via mail>>, priserna varieras.


VILLKOR

Gäller i mån av tillgänglighet. Fri avbokning fram till 48 h innan ankomst, senast kl 18.00. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer