Till sidans huvudinnehåll

Sommarfest på Fågelbrohus

Minnesvärda upplevelser i grönskande miljö

Fågelbrohus är beläget bland grönskande miljöer på natursköna Värmdö, en perfekt destination för dig som söker en festplats för ett hejdundrande sommar-avslut med teamet. Vi skräddarsyr er dag och kväll med matupplevelser, aktiviteter och avkoppling. 

Sommarfest på Fågelbrohus

På Värmdö endast 35 minuter från Stockholm hittar du Fågelbrohus, en plats fylld med gastronomi, aktiviteter och avkoppling. Lämna stan och ta med teamet till denna natursköna destination.

Vi skräddarsyr er dag och kväll utefter era önskemål och möjligheterna är oändliga. Koppla av vid vår uppvärmda pool och relax, upplev vårt stora utbud av aktiviteter, skåla in sommaren på terrassen och njut av matupplevelser. Stockholms skärgård ligger endast ett stenkast från hotellet för dig som söker upplevelser som involverar havet. 

Ni har även möjlighet att kombinera er sommarfest med konferens, här hittar ni 14 konferenslokaler för upp till 80 personer.

Matupplevelser

Gastronomi i avslappnad miljö

Vi har ett stort fokus på mat- och dryckesupplevelser
och för er sommarfest finns det många möjligheter.

- Mingel i någon av våra vackra salonger
- Sittande middag i vår matsal 
- Grill på terrassen

Gruppaktiviteter

Aktiviteter i vackra omgivningar

Fyll dagen med energiboostande aktiviteter, testa padel, golf, yoga eller någon annan härlig aktivitet.

Buy out

Hyr hela hotellet 

För större grupper erbjuder vi möjligheten att boka hela hotellet där endast ni har tillgång till hotellet och vårt utbud. 

Starta er vistelse med AW vid poolen, följt av grill på terrassen, här har ni tillgång till egen matsal och bar. Njut av aktiviteter i vår trädgård och anordna dans i loungen. 

Kontakt & boka

Kontakta vår kreativa bokningsavdelning via konferens@sabis.se så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse!