Jul

Jägarens julmiddag – smaker från skog & hav

Det här är julmiddagen för dig som är trött på Janssons och risgrynsgröt – och istället vill njuta av julens smaker i en ny, överraskande läcker tappning! FågelbroHus välkomnar dig i sin vackra vinterskrud. På tallrikarna inne i den ombonade restaurangen möts skog och hav – jägaren och våra kockar frestar med ett förrättsbord fyllt av olika sorters viltkött och delikatesser från havet. Ni blir serverade en varmrätt med fisk eller vilt ackompanjerat av smaker som svamp, havtorn, lingon och saffran. Som avslutning dukar vi upp eleganta desserttapas som doftar av kanel, kardemumma, pomerans, stjärnanis – av en annorlunda men ändå välbekant och god jul, helt enkelt. Välkommen till säsongens firande på vår country club i Värmdö! Vi firar julen på FågelbroHus 17 nov – 23 dec.

MENY
Se menyn för jägarens julmiddag här>>

JÄGARENS JULMIDDAG
Förrättsbuffé, varmrätt vid bordet, desserttapas och ostar
595 kr /person
Barn 2-6 år 125 kr Barn 7-12 år 195 kr

Boka bord på 08-571 419 00 eller via mail>>

JULPAKET
Fly julstressen och ladda batterierna med en härlig helg i Värmdö. Jägarens julmiddag, välkomstglögg, del i dubbelrum, frukostbuffe ingår i vårt julpaket!
fr. 1495 kr /person
– Läs mer och boka >>

Du kan även boka julpaket på 08-571 419 00 eller via mail>>

* * * * *

JULKONFERENS
Konferenslokal, övernattning med del i enkelrum, välkomstglögg, Jägarens julmiddag, frukostbuffé fr. 1895 kr /person ex moms

Boka via 08-522 061 00 eller via mail>>

Läs mer om och boka alla våra mötes- och julbordserbjudanden HÄR!