Fredagsmys

Starta helgen på bästa sätt – njut av naturen och lugnet på FågelbroHus på Värmdölandet strax utanför Stockholm. Bokas fredagar till och med den 18 juni 2021.

När du kommer till hotellet är baren öppen för dig att beställa något gott att äta eller dricka.  Besök gymmet eller koppla av i vår relaxavdelning med tre olika sorters bastu, varm källa utomhus med utsikt över naturen och en mysig lounge för vila och återhämtning. På kvällen njuter du av en trerättersmiddag och kanske ett parti biljard efteråt? Efter en god natts sömn dukar vi upp en generös frukostbuffé innan du lämnar oss.

I fredagsmys ingår:

  • Logi (del i våra hotellrum Country Club Queen, Twin eller Superior). Läs mer om våra rumskategorier.
  • Frukostbuffé
  • Entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varma utomhuspool samt gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception via info@fagelbrohus.se
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Trerättersmiddag

Du väljer själv vilken rumskategori som du vill bo i.

Pris

Från 1 595 kr/person

Lyxa till din vistelse

Vi kan även ordna med goda snacks och dryck på rummet eller varför inte ett sent utcheck för en extra härlig sovmorgon? Dina tillval gör du i steg 2 i bokningen.

Glöm inte att boka någon av våra lyxiga Kerstin Florian spabehandlingar, boka här!

BOKA ONLINE

BOKA PAKETET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Paketet gäller med ankomst på lördagar. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. För avbokning kontakta hotellet

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer