Fotkur Deluxe

FågelbroHus bjuder på en avkopplande och naturskön miljö på vackra Värmdölandet Detta Spa-erbjudandet passar bra som en romantisk helg, för vänner eller varför inte familjespa?

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling.

En stärkande fotbehandling som hjälper till att öka cirkulationen och ger nytt liv åt trötta, ömmande fötter. Behandlingen börjar med ett fotbad med naturligt mineralsalt. Under tiden du njuter av fotbadet får du en varm lavendel handduk till dina händer och en närande handinpackning. Dina fötter skrubbas sedan mjuka med en saltskrubb med eukalyptus och lavendelolja. Följt av en djupgående fot och underbens massage med en underbart väldoftande och upplyftande Fuss Balm.I paketet ingår lyxig spabehandling “Fotkur deluxe för 2” på 50 min (DUO behandling) samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen står vår härliga frukostbuffe framdukad. OBS, detta paket går endast att boka för två personer per rum då det ingår en DUO behandling.

I detta erbjudande ingår:

  • Logi (del i dubbelrum)
  • Lån av Morgonrock & tofflor
  • Entré till vår relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu, varma utomhuspool samt gym. Tidsbokning gäller i samråd med vår reception via info@fagelbrohus.se
  • Trerätters á la carte-middag
  • Frukostbuffé
  • 50 min lyxig Kerstin Florian fotbehandling för 2

Pris

Från 1 740 kr / person (del i dubbelrum)

Fira lite extra

Firar du födelsedag, kärleken eller kanske bara att det är helg? Lägg till bubbel och choklad till rummet eller varför inte en härlig sovmorgon med senare utcheckning. Du hittar alla tillval i steg 2 i bokningen.

Boka

BOKA ERBJUDANDET ONLINE>>

Du kan också kontakta oss för att boka.


Villkor

Gäller alla dagar i veckan i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Fri avbokning fram tills 48 h innan ankomst. Kontakta hotellet för att avboka.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer