Till sidans huvudinnehåll

Sportlov

Njut av kvalitetstid med familjen

Packa pulkan och varma kläder, vi håller tummarna för ett snöigt sportlov på Fågelbrohus på Värmdö. Njut av kvalitetstid och aktiviteter med familjen, bad i vår varma utomhuspool, en god tvårättersmiddag och massa annat skoj för både stora och små!


Låt vår härliga destination blir platsen för årets sportlov och fira det tillsammans med hela familjen hos oss på Fågelbrohus. Hotellet är fullt av aktiviteter och vi hoppas på ett riktigt snöigt och härligt sportlov. Så packa pulkan, skidorna och de varma kläderna så njuter vi av naturen och det härliga vädret hos oss. Följ med på tipspromenad, naturbingo eller boka in ponnyridning. 


Vill man gå in i värmen så erbjuder vi flera aktiviteter inomhus, här kan ni spela biljard eller pingis, pyssla, spela sällskapsspel eller kura ihop er och njuta av en bra film tillsammans i biorummet.


Koppla av i vår varma utomhuspool, vi bjuder på både läsk och snacks och ni kan omfamna er av den härliga afterski-känslan. Till kvällen serveras en tvårättersmiddag där du själv väljer varmrätt och dessert från vår à la carte meny. Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé.


Kvalitetstid med familjen när det är som allra bäst!


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.
Vänligen notera att det är 4-års gräns för att få besöka vår pool- och relaxavdelning.


Detta erbjudande gäller med ankomst måndag 27/2 eller tisdag 28/2. Önskar ni att stanna två nätter kan ni boka en extranatt för endast 995 kr för rum och frukost. För bokning av extranatt, vänligen kontakta bokningen direkt på bokning@sabis.se eller 08-522 061 00.

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning
  • Entré till pool & relax
  • Snacks & alkoholfri dryck vid poolen
  • Aktiviteter så som biljard, pingis, pyssel & spel
  • Tvårättersmiddag (varmrätt & dessert)
  • Frukostbuffé
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • Tillgång till gym

Addera något extra:

  • Ponnyridning
  • Spabehandling signerad Kerstin Florian

VILLKOR:  

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:
Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!