Till sidans huvudinnehåll

Sportlovspaket

Njut av kvalitetstid med familjen

Packa pulkan och varma kläder, vi håller tummarna för ett snöigt sportlov på Fågelbrohus på Värmdö. Njut av kvalitetstid och aktiviteter med familjen, bad i vår varma utomhuspool, en god tvårättersmiddag och massa annat skoj för både stora och små!


Låt vår härliga destination blir platsen för årets sportlov och fira det tillsammans med hela familjen hos oss på Fågelbrohus. Hotellet är fullt av aktiviteter, här kan ni spela biljard eller pingis, pyssla, spela sällskapsspel eller kura ihop er och njuta av en bra film tillsammans i biorummet. Ni har även möjlighet att boka in ponnyridning.


Koppla av i vår varma utomhuspool ett par timmar och njut av vår relaxavdelning med flera olika bastur. Till kvällen serveras en tvårättersmiddag där du själv får välja från vår à la carte meny. Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé.


Kvalitetstid med familjen när det är som allra bäst!


Välkommen att checka in från kl 15.00. Utcheckning sker senast kl 11.00.
Under sportlovet har vi utökat våra barntider till 09.00-17.00 på vår pool- och relaxavdelning, vänligen notera att det är 4-års gräns.


Detta erbjudande är bokningsbart 28/2-1/3.

I erbjudandet ingår:

 • Övernattning
 • Entré till vår pool & relaxavdelning
 • Aktiviteter så som biljard, pingis, pyssel & spel
 • Tvårättersmiddag
 • Frukostbuffé
 • Lån av morgonrock & tofflor
 • Tillgång till gym

Addera något extra:

 • Ponnyridning
 • Spabehandling signerad Kerstin Florian

VILLKOR:  

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp

Lägg till avbokningsskydd:
Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!

Aktiviteter

Pyssla, spela spel eller se film 

Aktiviteter

Ponnyridning

För bokning, kontakta Lisa Thambert på 073-616 79 79.

Fågelbrohus på Instagram

Följ oss!
 • Fira påsken på Fågelbrohus i år! 🐣 Vi har fyllt hotellet med massa skoj för både stora och små, följ med på tipspromenad i den vackra naturen, spela pingis eller kolla på film i biorummet. Missa inte heller årets äggjakt i trädgården! 🥚 Instagram bild
  32 instagram likes

  Fira påsken på Fågelbrohus i år! 🐣 Vi har fyllt hotellet med ...

 • Restaurangen hos oss på Fågelbrohus är perfekt för såväl vardagslyx som firande med familjen eller kvalitetstid med någon du håller kär. På menyn finner du alltid rätter med fokus på säsong och de råvaror vi använder är noga utvalda av våra kockar. Välkommen till oss för gastronomisk njutning i en avslappnad miljö och med personlig service. Instagram bild
  40 instagram likes

  Restaurangen hos oss på Fågelbrohus är perfekt för såväl ...

 • När du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev får du nu 25% rabatt på Sportlovspaketet! Kom på Sportlovet och njut av kvalitetstid och aktiviteter med familjen, bad i vår varma utomhuspool, en god tvårättersmiddag och massa annat skoj för både stora och små! Instagram bild
  26 instagram likes

  När du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev får du nu 25% ...

 • Sportlovet på Fågelbrohus är fullt av aktiviteter, här kan ni spela biljard eller pingis, pyssla, spela sällskapsspel eller kura ihop er och njuta av en bra film tillsammans i biorummet. Ni har även möjlighet att boka in ponnyridning.

Koppla av i vår varma utomhuspool ett par timmar och njut av vår relaxavdelning med flera olika bastur. Till kvällen serveras en tvårättersmiddag där du själv väljer varmrätt och dessert från vår à la carte meny. Därefter får ni njuta av en mysig kväll tillsammans hela familjen för att sedan krypa ned bland mjuka hotellakan och vakna upp till vår magiska frukostbuffé. Välkomna! Instagram bild
  27 instagram likes

  Sportlovet på Fågelbrohus är fullt av aktiviteter, här kan ni ...