INFORMATION OM COVID-19

På FågelbroHus vill vi att du som gäst alltid ska känna dig välkommen hos oss. Vi har öppet som vanligt och arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Vår högsta prioritet är, som alltid, våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande. Nedan följer information om vad vi gör för att skapa en trygg och säker miljö på våra hotell och mötesplatser.

Boka ett tryggt möte hos oss

Med covid-19 snabbtest innan ni startat konferensen. Tillsammans med Noviral erbjuder vi nu covid-19 snabbtester på plats. Testerna utförs av utbildad personal hos oss på plats, där alla mötesdeltagare testas vid ankomst, identifierar sig med bankID och hålls separerade fram tills de fått ett negativt provsvar. Alla deltagare med negativt provsvar kan delta i konferensen. Eventuella positiva tester tas om hand av vårdpersonalen. Det tar 15 minuter att få svar.

Detta är en tilläggstjänst, kontakta vår bokning för offert och mer information. Kontakta oss för offert på covid-19 snabbtest i anslutning till våra konferenser:
>>bokningen@sabis.se

VI ÄR CERTIFIERADE – COVIDCLEAN

Covid Clean är en ny internationell standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19.
Denna certifiering mottog vi på Fågelbrohus den 23/11-2020 av Safehotels, läs mer om vad det innebär här!

Rutiner och hantering

Med anledning av Coronaviruset, vill vi på Fågelbrohus informera om att vi följer situationen noga och håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges.
Vi arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, för att du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Här kan du läsa aktuellt informationsblad om vilka åtgärder vi vidtar>>

Vi kan erbjuda er att abonnera och vara själva på våra anläggning eller i egna matsalar om så önskas. Vi kan även servera måltider istället för buffé. Vi lyssnar in era önskemål! Gäller på nybokningar och tillsvidare.

Flexibla ombokningar

Varmt välkommen till oss, när ni känner er redo. För dig som bokar weekendpaket eller hotellnatt hos oss gäller alltid fri ombokning eller avbokning t o m 48 timmar innan ankomst.
För våra konferensgäster erbjuder vi nu flexiblare villkor. Vi halverar omboknings- och avboknings tiden från 8 veckor ner till 4 veckor. Detta gäller för alla möten som genomförs till och med 31 maj 2021.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta våra kundproffs med frågor och bokningar!
Har ni frågor till oss gällande bokningar och coronaviruset – till exempel ytterligare önskemål om säkerhetsåtgärder eller matservering – hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att möta dessa önskemål.

bokningen@sabis.se | 08-522 06 100

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer