Alla Hjärtans Dag

Vi firar alla hjärtans dag hela helgen och på måndagen! Ta med dig den du håller kär och låt oss ta hand om myset. Kvalitetstid spenderas bäst i en varm utomhuskälla efterföljt av trerättersmiddag och en god natts sömn bland sköna lakan!

Lämna stan och verkligheten och checka in hos oss på natursköna Värmdö. Under er vistelse väntar avkoppling och njutning vid vår varma utomhuskälla och relaxavdelning, här får ni också ett varsitt glas bubbel att skåla med. Ta de lugnt på rummet, mingla i våra vackra salonger, kanske en långpromenad i naturen eller bara njut av lugnet. Till kvällen serveras en magisk  trerättersmeny och därefter får ni sova gott i våra mjuka sängar för att sedan vakna upp till god frukostbuffé. Helt enkelt, kvalitetstid för bara er två!

Pris

Från 2 980 kr för två vuxna

I Alla hjärtan paketet ingår:

  • Övernattning
  • Morgonrock & tofflor på rummet
  • Bad & relax för två, boka er tid under bokningsprocessen online
  • Ett glas bubbel i relaxen
  • 3-rättersmiddag – Boka middagstid under bokningsprocessen online
  • Frukostbuffé

Om ni önskar lite extra njutning finns även möjlighet att boka in er på lyxiga Kerstin Florian Spabehandlingar.

Ankomst

Fredag 11 feb – måndag 14 feb

Boka


Villkor

Kostnadsfri av- och ombokning erbjuds fram till 5 dagar före ankomst. Vid av- och ombokning senare än 5 dagar, debiteras 100% av vistelsens totala belopp. Lägg till avbokningsskydd: Avbokningsskyddet gäller fram till 24h före ankomst. Pengarna återbetalas och endast själva kostnaden för avbokningsskyddet (295 kr/rum) behålls. Observera att avbokningsskyddet måste köpas till vid bokningstillfället för att det ska vara giltigt!