Weekend

Rogivande skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu och vanlig bastu, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend? Passa också på att boka vår utomhusjacuzzi mot en kostnad per timme.  Boka online eller på tel 08-571 419 00.

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss.

Boka

Vila

Lämna staden och stressen bakom dig. Hos oss vilar du upp dig i rofylld miljö med underbar mat och dryck. I paketet ingår fina spaprodukter från Rituals.

Boka

Matpassion

Älskar du mat och dryck? Här serverar vi dig fyra rätter av säsongens bästa råvaror med tillhörande drycker. Boka gärna till mingel med vår sommelier.

Boka

Country Club jul

Fira jul på FågelbroHus! Ta med dig hela familjen och njut av ett alternativt julbord inspirerat av skog och hav. Övernatta sedan i våra bekväma hotellrum. Bokas 1 – 16 december.

Boka

Golf

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en golfupplevelse. Boka gärna en runda med våra golf-pros.

Boka

Familj

Hos oss finns gott om plats för hela familjen! Välj bland aktiviteter som att fiska, bada, spela biljard, golf eller slappna av i relaxen. Alla barn får en present!

Boka

Spa

Njut av en skön spa-vistelse. 50 min klassisk massage eller 50 min Pure you facial samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och kom till oss för att ge guldkant till en alldeles vanlig vardag. Mera lyx till lägre pris! Gäller alla veckor måndag-fredag.

Boka

Fest & Bröllop

FågelbroHus är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med stora ytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Yoga

Välkommen till någon av våra yogahelger. Här kan du oavsett nivå delta i våra lugna pass. Du har även tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning.

Kommer

Country Club

FågelbroHus är din egen Country Club. Om du tecknar medlemskap har du tillgång till hotellet för jobbmöten, familjehögtider och mycket mer. Maila oss så berättar vi mer

Maila