Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.”

Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla smaker, menyer och utbud, där närproduceratde råvaror i säsong ligger i fokus.

Boka bord i restaurangen genom att ringa oss på 08-571 419 00. /Välkommen!

BARMENYER
Höstmeny>>

Vintermeny (gäller fr 17 nov) >>

Vissa dagar eller helger kan restaurangen vara abonnerad alternativt stängd. Vi rekommenderar därför att du ringer i förväg för att boka bord.

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen.  Vi kan även ordna matlagningskvällar, provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.