Restaurangen

”Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong.”

Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Vår kökschef Patrik Sörman leder arbetet med att utveckla hotellrestaurangen, där närproducerat och säsongsbetonat ligger i fokus.

Vissa dagar eller helger kan restaurangen vara abonnerad alternativt stängd. Vi rekommenderar därför att du alltid ringer i förväg för att boka bord. Välkommen att boka bord 08-571 419 00.

Vinkällaren

I vår vinkällare trängs årgångsviner med andra buteljeringar från distrikt i hela världen. Vår sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen. Är du intresserad av en vinprovning, kanske i kombination med ost eller något annat, erbjuder vi möjligheten att ta plats i vinkammaren. Vi kan även ordna matlagningskvällar, provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.