Erbjudanden

Rogivande skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu och vanlig bastu, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend? Passa också på att boka vår utomhusjacuzzi mot en kostnad per timme.  Boka online eller på tel 08-571 419 00.

JULBORD 17/11-22/12

Under perioden 17 nov-22 dec serveras Jägarens julmiddag>> istället för den ordinarie middagen på kvällen.

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Weekend

Kom och njut av en weekend hos oss på FågelbroHus med 4-rättersmiddag, logi, frukost samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. (gäller med ankomst lördag)

Boka

Country Club jul med Jägarens julmiddag

Fira in julen på FågelbroHus! Ta med dig hela familjen och njut av Jägarens julmiddag – inspirerat av skog och hav. Övernatta sedan i våra hotellrum. Gäller 17 nov – 23 dec.

Boka

Yoga retreat

En helg med god mat, yoga och relaxavdelning är den bästa medicinen mot höst-tröttheten! Här ingår logi, nyttiga snacks, fyrarättersmiddag, frukost, lunch och yoga med Marie Hall. Gäller 23/11-24/11.

BOKA

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss.

Boka

Spa weekend

Njut av en skön spa-vistelse. 50 min klassisk massage eller 50 min Pure you facial samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Spa vardagslyx

Lyxa till veckan! Kom och njut av en skön och avkopplande spa-vistelse på FågelbroHus. I paketet ingår 50 min behandling, 3-rättersmiddag, logi och frukost!

Boka

Golf

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en golfupplevelse. Boka gärna en runda med våra golf-pros.

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och sätt en liten guldkant på tillvaron. Mera lyx till lägre pris! I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag-fredag.

Boka

Fest & Bröllop

FågelbroHus är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med stora ytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer