Erbjudanden

Rogivande skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu och vanlig bastu, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend? Passa också på att boka vår utomhusjacuzzi mot en kostnad per timme.  Boka online eller på tel 08-571 419 00.

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Weekend

Kom och njut av en weekend hos oss på FågelbroHus med 4-rättersmiddag, logi, frukost samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. (gäller med ankomst lördag)

Boka

Skaldjursweekend

Vi firar skaldjurssäsongen på Fågelbrohus med en riktigt lyxig weekend! Skaldjursmiddag, avslappning i vår relax, frukostbuffé och logi ingår. Gäller 20-21 oktober.

Boka

Country Club jul med Jägarens julmiddag

Fira in julen på FågelbroHus! Ta med dig hela familjen och njut av Jägarens julmiddag – inspirerat av skog och hav. Övernatta sedan i våra hotellrum. Gäller fre – lör, 17 nov – 22 dec.

Boka

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss.

Boka

Spa weekend

Njut av en skön spa-vistelse. 50 min klassisk massage eller 50 min Pure you facial samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Spa vardagslyx

Lyxa till veckan! Kom och njut av en skön och avkopplande spa-vistelse på FågelbroHus. I paketet ingår 50 min behandling, valfri rätt från vår meny till middag, logi och frukost!

 

Boka

Golf

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en golfupplevelse. Boka gärna en runda med våra golf-pros.

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och sätt en liten guldkant på tillvaron. Mera lyx till lägre pris! I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag-fredag.

Boka

Fest & Bröllop

FågelbroHus är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med stora ytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Yoga

28+29 sept samt 16+17 nov. Gratis för boende, 150 kr för icke boende gäster – bokas i receptionen eller genom att ringa oss. Du har även tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning.

Kontakta oss