Erbjudanden

Rogivande skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu och vanlig bastu, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend? Passa också på att boka vår utomhusjacuzzi mot en kostnad per timme.  Boka online eller på tel 08-571 419 00.

Rum & Frukost

Om du inte vill boka något av våra paket är du alltid välkommen att endast boka rum och frukost. Se tillgänglighet och aktuella priser här.

Boka

Sommarpaket

 

25 juni – 11 augusti. Bo på härliga Fågelbrolandet i sommar! I sommarpaketet ingår valfri rätt från barmenyn, övernattning i dubbelrum samt  frukostbuffé. Pris från 995 kr/person i dubbelrum.

 

Boka

Sommar spapaket

 

Lyxa till sommaren! Kom och njut av en skön och avkopplande spa-vistelse på FågelbroHus. I paketet ingår 50 min behandling,  valfri rätt från vår sommarmeny, logi och frukost!

 

Boka

Romantik

Skäm bort er med en härlig romantisk weekend i rofylld miljö med underbar mat och dryck. Ta er tid för varandra och kom och njut hos oss.

Boka

Weekend

Kom och njut av en weekend hos oss på FågelbroHus med 4-rättersmiddag, logi, frukost samt fri tillgång till gym och relaxavdelning. (gäller med ankomst lördag)

Boka

Vila

Lämna staden och stressen bakom dig. Hos oss vilar du upp dig i rofylld miljö med underbar mat och dryck. I paketet ingår fina spaprodukter från Rituals.

Boka

Spa

Njut av en skön spa-vistelse. 50 min klassisk massage eller 50 min Pure you facial samt 3-rättersmiddag och övernattning i dubbelrum. På morgonen är vår härliga frukostbuffé uppdukad.

Boka

Golf

FågelbroHus ligger precis intill Fågelbro Golf & Country Club och här finns alla möjligheter till en golfupplevelse. Boka gärna en runda med våra golf-pros.

Boka

Vardagslyx

Fly vardagen och sätt en liten guldkant på tillvaron. Mera lyx till lägre pris! I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning & frukostbuffé. Gäller måndag-fredag.

Boka

Matpassion

Älskar du mat och dryck? Här serverar vi dig fyra rätter av säsongens bästa råvaror med tillhörande drycker. Boka gärna till mingel med vår sommelier.

Boka

Familj

Hos oss finns gott om plats för hela familjen! Välj bland aktiviteter som att fiska, bada, spela biljard, golf eller slappna av i relaxen. Alla barn får en present!

Boka

Fest & Bröllop

FågelbroHus är den perfekta platsen för fest och bröllop! Med stora ytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter att skapa din drömfest!

Läs mer

Yoga

Välkommen till någon av våra yogahelger. Här kan du oavsett nivå delta i våra lugna pass. Du har även tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning.

Kommer