Modern country club för alla tillfällen

På FågelbroHus känner du dig som hemma alla dagar i veckan. Här kan du ha ett inspirerande arbetsmöte eller njuta av din ledighet. Oavsett syfte, är gården mötesplatsen för alla tillfällen. Njut av hotellet när det passar dig som bäst – 40-årsfesten, bröllopet, jubileumsmiddagen eller bara familjemys eller fredagsmiddag. Vårt mål är att ni alltid ska längta till nästa besök.

CONTRY CLUB FÖR MEDLEMMAR
Teckna medlemskap i FågelbroHus Country Club och du får tillgång till hela hotellet för att umgås eller fira familjens alla högtider.

 

GOLFBANA RUNT KNUTEN

Välkommen till golfparadiset i skärgården! Fågelbro Golf & Country Club betraktas som en av landets finaste banor och har både 18- och 9-hålsbana, samt tillgång till Driving Range och Putting Green.

 

BASTU - BAD - RELAX ELLER AKTIVITETER?


Här kan du slappna av i vår härliga utomhusjacuzzi eller med en skön behandling i den helt nya Spa-avdelningen. Vill du aktivera dig finns en mängd möjligheter från gym till utomhusaktiviteter.

Obs! Vår jacuzzi är tyvärr tillfälligt ur funktion. 

DIN LOKALA RESTAURANG


Kom till oss för att fira eller bara slappna av med en god middag. Här är hela familjen välkommen och vi serverar mat av de bästa råvaror där vår sommelier hjälper er att matcha med drycker som förhöjer smakuppelvelsen.